Centralny zamek tylnej klapy MK4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Centralny zamek tylnej klapy MK4
..Chłopaki powiedzcie Mi jaka jest różnica pomiedzy klamką tylnej klapy z centralnym a bez centralnego?..Chce zamontować do siebie siłownik oryginalny bo mam wersje bez centralnego i zastanawiam się czy trzeba wymieniać całą klamkę czy wystarczy kupic sam siłownik z drutem...
QBAelectric
witam szanownych kolegow..mam podobny problem wiec dolaczam sie do pytania..czy ktos moze przy okazji moze zrobic i wrzucic fotki klamki od klapy tylniej z centralnym zamkiem lub opisac czynnosci badz sposob podlaczenia uniwersalnego silownika do klamki bez centralnego?? moze ktos sie juz z tym kiedys bawil ??>
Ostatnio zmieniony czw kwie 09, 2009 21:20 przez gpmaster, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Centralny zamek tylnej klapy MK4
klamki nie musisz. wystarczy przełożyć samą końcówkę wkładki, czyli kupujesz używkę klamkę z wkładką z wersji z centralnym i przekladasz tą końcówkę. Do tego oczywiście silownik (nowy w ASO ok. 60zł)QBAelectric pisze:czy trzeba wymieniać całą klamkę czy wystarczy kupic sam siłownik z drutem...
info by greg
bardzo dobra fotka..dzieki wielkie
a moze ktos ma przyklady jak zamontowac uniwersalny silownik zamka centralnego ?? moze jakies wlasne patenty ?? wszelakie info mile widziane
a moze ktos ma przyklady jak zamontowac uniwersalny silownik zamka centralnego ?? moze jakies wlasne patenty ?? wszelakie info mile widziane
Ostatnio zmieniony pt kwie 10, 2009 13:37 przez gpmaster, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt: