Schematy elektryczne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Schematy elektryczne
Witam, mam problem przy swapie z 1.6 na 1.8 16v PL.... auto już odpaliłem ale chodziło tylko na ssaniu gdy podłączyłem kable z aku na krótko do 5 wtrysku... słaby prąd dochodził do czujnika halla to dodłączyłem jakiś kabel na którym był prąd po stacyjce( auto chodziło ale to nie to).... wszystkie przewody z wiązki od sterownika mam podłączone... niewiem czy mam dobrze podłączone przewody z tej małej kostki 5 pinów w której jest przewód do sterowania pompą paliwa i jakieś mają isc na prąd stały po stacyjce itd(jakby ktoś wiedział to prosiłbym o opis kolorami który gdzie) Albo prosze o jakieś schematy przewodów od sterownika!!!! w autodacie niema do PL ani KR,a w książce "sam naprawiam też nic ciekawego"... Prosze o pomoc z góry dziękuje bo sam sobie rady z tym niedam
a to poszukam w ciągu godzinki Ci wyślęstiff pisze:mój mail: [email protected] tak 1.8 16v PL rocznik, niemam pojęcie jaki :/
i jakby co to wysyłam od razu na maila i Ci dam tutaj znać że wysłałem