swap tarcz i zacisków czy podejdą zamiast bębnów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
swap tarcz i zacisków czy podejdą zamiast bębnów
Witam chce zmienić bębny na tarcze z tyłu zostawiając swoją belke odkręcając z tych 4 srub czopy moje czy podszedł by zestaw z tej belki od jetty
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=237442
pisze że to wersja jakaś tam usa czy tarcze zaciski łożyska lub coś sie może różnić, wrazie zmiany klocków tarcz czy nie będzie problemu z dokupieniem czegoś do naprawy
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=237442
pisze że to wersja jakaś tam usa czy tarcze zaciski łożyska lub coś sie może różnić, wrazie zmiany klocków tarcz czy nie będzie problemu z dokupieniem czegoś do naprawy
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
wszystko pasuje odkrecasz 4 sruby pod bebnem i sciagasz caly komplet i analogicznie skladasz wszystko na tarczach
[ Dodano: Pon Maj 04, 2009 21:40 ]
[ Dodano: Pon Maj 04, 2009 21:40 ]
z bebnami bedziesz zakladal?B_U_A pisze:Prawdopodobnie beda takie jak od GTI. Jutro bede robil traki swap w mk3 to wieczorkiem moge ci opisac co i jak. Bede robil z 1.8 ADZ na belke z GTI 20.16v.
mam czopy czy jak to tam przykrecane do belki, zaciski, tarcze, klocki, lozyska i tlinki od recznego.
jeson pisze:wszystko pasuje odkrecasz 4 sruby pod bebnem i sciagasz caly komplet i analogicznie skladasz wszystko na tarczach
JENSON robiles to juz? bo chlopaczek do mnie przyjechal ostatnio zebym mu to zrobil, wedlug mnie to to co napisalem powinno wystarczyc??
[ Dodano: 04 Maj 2009 21:44 ]
bebny to sa teraz, a wymieniam na tacze.
NiEdIeLnA PrAcA W SyF SiE ObRaCa
-
- Ma gadane
- Kontakt:
to miał rozstaw 4x100 a teraz a gofer 3 GTI ma tarcze z tyłu na 5 szpilekB_U_A pisze:bebny to sa teraz, a wymieniam na tacze.
a ten co ja chce to ma na cztery to mi rozstaw sie nie zmienił by
z do zwykłej belki gdzie dokręcić zaciski nie będzie trzeba dospawywać uchwytu czasami jakiegoś?
Ostatnio zmieniony pn maja 04, 2009 21:54 przez rafał1988, łącznie zmieniany 1 raz.