jakie sprzęgło będzie najlepsze?? opinie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jakie sprzęgło będzie najlepsze?? opinie
Witam wszystkich.
Swoim MK4 przejechałem już ok 220 tyś. km i zaczyna odzywać się łożysko na kole dwumasowym. Czeka mnie wymiana koła, sprzęgła i łożyska. W związku mam pytanie: jakiej firmy założyć komplecik? Wolę wydać więcej, żeby dłużej wytrzymało.
Czekam na opinie, linki...
Dziękuję za pomoc.
PS. Czy sprzęgło poniżej firmy sachs jest solidnym sprzęgłem?
Swoim MK4 przejechałem już ok 220 tyś. km i zaczyna odzywać się łożysko na kole dwumasowym. Czeka mnie wymiana koła, sprzęgła i łożyska. W związku mam pytanie: jakiej firmy założyć komplecik? Wolę wydać więcej, żeby dłużej wytrzymało.
Czekam na opinie, linki...
Dziękuję za pomoc.
PS. Czy sprzęgło poniżej firmy sachs jest solidnym sprzęgłem?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony wt maja 05, 2009 18:16 przez hajdi211, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bbrutus (Burex)
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: jakie sprzęgło będzie najlepsze?? opinie
Możesz napisać jak wyglądają objawy tej sytuacji tzn. czy jest to jakiś dźwięk, jeśli tak to jaki i w jakich sytuacjach go słychać?hajdi211 pisze: zaczyna odzywać się łożysko na kole dwumasowym
Ja wymieniłem właśnie na Valeo jakiś rok temu = 15 tyś. km i na razie nie narzekam, jak wciskam sprzęgło i puszczam przy wyłączonym silniku słychać takie cyknięcie
Ostatnio zmieniony śr maja 06, 2009 20:00 przez Jazz_Blue, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz