Problem z nawiewem MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z nawiewem MK3
Witam.
Mam problem z nawiewem w moim MK3.
Od miesiaca zaczelo mi slabiej dmuchac, oraz po przekreceniu nawiewu na szybe przednia dmucha mi na szybe oraz na kierowce i pasazera.
Jaki moze byc tego powod.
Zamierzam rozkrecic deske i zobaczyc co w trawie piszczy choc nigdy tego nie robilem
z gory dziekuje za odpowiedz.
Mam problem z nawiewem w moim MK3.
Od miesiaca zaczelo mi slabiej dmuchac, oraz po przekreceniu nawiewu na szybe przednia dmucha mi na szybe oraz na kierowce i pasazera.
Jaki moze byc tego powod.
Zamierzam rozkrecic deske i zobaczyc co w trawie piszczy choc nigdy tego nie robilem
z gory dziekuje za odpowiedz.
Ostatnio zmieniony czw cze 18, 2009 20:45 przez mariand11, łącznie zmieniany 2 razy.
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Może lepiej zacznij od zdjęcia pokrywki pokręteł nawiewów i zerknij czy jakiś pancerz linki nie odczepił się od mocowania. Jeśli tak to możesz przymocować go do drugiego pancerza za pomocą np. zapinek plastikowych.Zamierzam rozkrecic deske
Brillantschwartz perleffect - LA9V
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
U mnie za to nie wiało na nogi, już myślałem, że będę musiał ryć w desce, ale najpierw rozkręciłem i poruszałem linkami i... działa
Tutaj: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=11416
Masz mniej więcej pokazane jak rozkręcić panel.
Tutaj: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=11416
Masz mniej więcej pokazane jak rozkręcić panel.
VW
dziekuje wszystkim za podpowiedzi
[ Dodano: 19 Cze 2009 08:31 ]
Wszystko w panelu regulacji jest ok. Co zauwazylem to po przekreceniu nawiewu na szybe przednia slychac metalowe stukniecie...
i moge powiedziec ze przekrecajac nawiew na obojetnie ktora funkcje wogole sie nie zmienia kierunek dmuchania
czyli wieje caly czas na szybe i na kierowce
[ Dodano: 19 Cze 2009 08:31 ]
Wszystko w panelu regulacji jest ok. Co zauwazylem to po przekreceniu nawiewu na szybe przednia slychac metalowe stukniecie...
i moge powiedziec ze przekrecajac nawiew na obojetnie ktora funkcje wogole sie nie zmienia kierunek dmuchania
czyli wieje caly czas na szybe i na kierowce
Ostatnio zmieniony pt cze 19, 2009 08:31 przez mariand11, łącznie zmieniany 1 raz.