Witam
Jako nowy posiadacz MK4 mam kolejny problem jak uruchomić
tj. jak się włącza podgrzewanie lusterek zewnętrznych ?
dla przykładu jakie mam regulatory przy lusterku
i czy przy okazji oznacza to, że mam składane lusterka?
a jeśli tak (bo ponoć taki przełącznik niekoniecznie oznacza ten fakt) to jak to uruchomić ?
Ogrzewane lusterka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Teoretycznie takie przełączniki były zakładane w autach ze składanymi lustrami.tbrally pisze:i czy przy okazji oznacza to, że mam składane lusterka?
Jednak istnieje ewentualność, że ktoś po prostu założył taki przełącznik.
Najłatwiej możesz to sprawdzić próbując ręcznie złożyć któreś lusterko. Jeśli się złoży to nie masz elektrycznie składanych. Jeśli natomiast nie będą się chciały złożyć to masz elektrycznie składane i wtedy ustawienie jojsticka na symbolu składania luster powinno je złożyć.
Jeśli ten przełącznik masz fabrycznie to podgrzewanie luster włącza się właśnie w pozycji pokazanej na zdjęciu.tbrally pisze:jak się włącza podgrzewanie lusterek zewnętrznych ?
Jeśli natomiast przełącznik był zmieniony to włączając ogrzewanie tylnej szyby włączasz również ogrzewanie lusterek.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .