Mam kilka mankamentów które w tym momencie już mnie denerwują....a więc do rzeczy....drzwi za pasażerem nie chcą się otworzyć od zewnątrz a od wewnatrz bez problemu.Podejrzewam że jestem tam jakieś cięgno które pękło chciałbym to sprawdzić ale jeszcze tego nie robiłem w golfie a nie chce stracić za dużo nerwów bo z autopsji wiem ze pierdółki nie zawsze jestem łatwo rozkminić...może ktoś juz miał taki problem i poradzi jak to zrobić szybko i bezboleśnie w drzwiach za kierowcą nie opuszcza się szyba.Mam radyjko jvc i przestało mi odbierać fale radiowe...gdzieś słyszałem ze w golfach coś tam może sie przepalać i dlatego tak jest nie wiem czy to prawda i co to dokładnie jest...to by chyba było na tyle....z góry dziekuje za wszelaką pomoc
MK4
kilka drobnych usterek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
klamka do wymiany. na allegro tylne klamki kosztują w granicach 8-10 zł to norma w moim golfiku działą tylko ood kierowcy. wymiana trwa 5 minut. co do szyby moze byc że sie linka zacieła lub cały mechanizm zdejmij tapicerke i zobacz co sie pod nią kryje. co do radyjka moze ci sie kabelek odpioł od radia ?
- spwod
- Nowicjusz
Te ceny to chyba z mk2?henio12323 pisze:klamka do wymiany. na allegro tylne klamki kosztują w granicach 8-10 zł to norma w moim golfiku działą tylko ood kierowcy. wymiana trwa 5 minut. co do szyby moze byc że sie linka zacieła lub cały mechanizm zdejmij tapicerke i zobacz co sie pod nią kryje. co do radyjka moze ci sie kabelek odpioł od radia ?
Fale radiowe - to raczej antena chyba byłaby odłączona - czy nie? Bo ja o micie uciekających fal radiowych z mk4 nie słyszałem
Co do szyby - zgadzam się z heniem
Ostatnio zmieniony pn sie 03, 2009 21:35 przez spwod, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt: