Wymiana tylniego tłumika 1.3 MH
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana tylniego tłumika 1.3 MH
Witam, czy do 1.3 mh podejdzie tłumik np od 1.6 ?? bo mam teraz taką okrąpną rure z tyłu (takiego kupiłem) i niedość że wyje to !! to jeszcze jest źle założone i obija mi sie o zderzak. I jeszcze jedno czym moge zastąpić katalizator i czy usunięcie go coś mi da ?? :d
zastąpic mozna go strumiennicą a da ci tyle ze bedzie sie nieco lepiej zbierał i głośniej chodziłSerek_s91 pisze:I jeszcze jedno czym moge zastąpić katalizator i czy usunięcie go coś mi da
Ostatnio zmieniony pn wrz 14, 2009 15:29 przez Danijel, łącznie zmieniany 1 raz.
to jeszcze teraz czy tłumiki 1.3/1.6 sa zamienne ?? Czy średnica rury jest taka sama ?? i ile ona wynosi bo nie mierzyłem
co do strumienicy to jaką byś polecił (oczywiście cena nie ma być jakaś kosmiczna
coś takiego może być ?:
http://www.allegro.pl/item733691046_str ... od_ss.html
co do strumienicy to jaką byś polecił (oczywiście cena nie ma być jakaś kosmiczna
coś takiego może być ?:
http://www.allegro.pl/item733691046_str ... od_ss.html
Ostatnio zmieniony pn wrz 14, 2009 15:37 przez Serek_s91, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam!
Jesli kat bedzie zapchany to pewnie cos tam odczujesz po jego usunieciu. Nie lepiej zamiast strumienicy wstawic kawalek rury o tym samym przekroju co reszta wydechu?
Jesli kat bedzie zapchany to pewnie cos tam odczujesz po jego usunieciu. Nie lepiej zamiast strumienicy wstawic kawalek rury o tym samym przekroju co reszta wydechu?
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
Ja nie wiem, dlatego was się pytam Jak będzie z głośnością gdy wstawiłbym samą rure ?? I wiecie może jaka jest średnica układu w golfie 1.3 MH ?
[ Dodano: 15 Wrz 2009 20:29 ]
ponawiam pytanie Jaka jest średnica układu wydechowego w golfie 2 z silnikiem 1.3 MH, oraz jaki byście mi polecili końcowy tłumik żeby nie był głośny Czy te allegrowe za 70 zł są dobre ?? Bo przyznam szczerze że nie chce pakować 200 zł w jakieś ultery. I tak mi to koni nie przyniesie
[ Dodano: 15 Wrz 2009 20:29 ]
ponawiam pytanie Jaka jest średnica układu wydechowego w golfie 2 z silnikiem 1.3 MH, oraz jaki byście mi polecili końcowy tłumik żeby nie był głośny Czy te allegrowe za 70 zł są dobre ?? Bo przyznam szczerze że nie chce pakować 200 zł w jakieś ultery. I tak mi to koni nie przyniesie
- AndrzejYankes
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Wymiana tylniego tłumika 1.3 MH
A jesteś pewien, że wogóle masz zamontowany katalizator? Sam mam też MK2 1.3 MH i nigdy nie miał zamontowanego katalizatora. Wiem, że niektóre MH wyszły z "nieregulowanym katalizatorem" ale nie było ich wieleSerek_s91 pisze:I jeszcze jedno czym moge zastąpić katalizator i czy usunięcie go coś mi da ??