[MK2] Nagrzewnica (nowa) - jakiej firmy kupić?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK2] Nagrzewnica (nowa) - jakiej firmy kupić?
Witam!
Szyba mi paruje jak włączę nawiew na szybę i potrafi polecieć dymek ze środkowych nawiewów. Czyli nagrzewnica jest do wymiany. Chcę jak najszybciej kupić nową, żeby na bardzo zimne dni było to gotowe, tylko nie chcę kupić bubla który się może popsuć w każdej chwili. Jakiej firmy kupić tą nagrzewnicę? Co polecacie?
Szyba mi paruje jak włączę nawiew na szybę i potrafi polecieć dymek ze środkowych nawiewów. Czyli nagrzewnica jest do wymiany. Chcę jak najszybciej kupić nową, żeby na bardzo zimne dni było to gotowe, tylko nie chcę kupić bubla który się może popsuć w każdej chwili. Jakiej firmy kupić tą nagrzewnicę? Co polecacie?
Ostatnio zmieniony pn paź 05, 2009 08:34 przez Xabingo, łącznie zmieniany 2 razy.
Może podpowiesz jak się ją wymienia bo u znajomego paruje w golfie III i próbuje sie dowiedzieć jak się zabrać do wymiany?wasiak pisze:mam febi w obu golfach dzialaja naprawde bezproblemowo w jednym 2 lata w drugim okolo 4 miesiecy koszt okolo 40 zl
kupowalem w sklepie
Ostatnio zmieniony śr paź 07, 2009 09:53 przez mariuszo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
tsuchonski, jeśli to prawda to oni pakują tylko części wysokiej jakości, bo ta firma słynie z jakości. A jeśli nie Febi to co będzie lepsze? W poniedziałek zamawiam nagrzewnicę.
Ostatnio zmieniony sob paź 17, 2009 10:58 przez Xabingo, łącznie zmieniany 1 raz.
- lukasfenix
- Gadatliwa bestia