Witam z kolejnym pomysłem
z racji, że modyfikuje sobie różne elementy mojego MK4 kombi - dla satysfakcji i bajeru (i kilku innych powodów ) chciałbym zamontować sobie termometr niebieski, gdzieś na konsoli środkowej najlepiej.
Teraz pytanie jak to zrobić żeby było estetycznie?
Mój pomysł jest taki, aby znaleźć termometr podświetlany na niebiesko i wmontować go w zaślepkę po uchwycie na kubki (mój BASIS nie ma jej aktualnie).
Zrobiłem nawet wizualizację z zapożyczonych z Allegro zdjęć.
Macie może jakieś sprawdzone termometry które by się nadawały do tego? Najlepiej gdyby były zasilane z instalacji samochodu - po przekręceniu stacyjki fajnie gdyby się włączało niebieskie podświetlenie i było ciągle włączone aż do zgaszenia silnika bez konieczności wciskania przycisków podświetlających.
Termometr zewnętrzny w miejscu np. uchwytu na kubki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Termometr zewnętrzny w miejscu np. uchwytu na kubki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hejo
Tak się składa ze mam termometr od Cubeelectronics u siebie, jest zajebisty i wart swej ceny... mam golfa mk2, zamontowałem go pomiędzy przełącznikami szyb... idealnie pasował w miejsce zaślepek na przełączniki z szyb z tylu, których nie mam (3d). Szczerze polecam
jak chcesz podeślę foty.
Tak się składa ze mam termometr od Cubeelectronics u siebie, jest zajebisty i wart swej ceny... mam golfa mk2, zamontowałem go pomiędzy przełącznikami szyb... idealnie pasował w miejsce zaślepek na przełączniki z szyb z tylu, których nie mam (3d). Szczerze polecam
jak chcesz podeślę foty.
Ostatnio zmieniony ndz sty 17, 2010 00:35 przez zvir, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dawaj dawaj, foty zawsze mile widziane Z racji mrozów temat montażu termometra został u mnei odłożony ale już uporałem się z przymocowaniem CB, nawigacja niby na szybie ale zasilanie zmaskowane dyskretnie i takie tam więc nie próżnuje wkrótce zaatakuje również termometr. Jest jesszcze jeden podobny post i dedykowany termometr do golfa IV - tylko dość drogi. Forum golf terrmometr