Witam,
kilka dni temu kupiłem golfa mk4 2000r. 1.4 16v. Zostal on sprowadzony z niemiec no i ten pan ktory go sprowadzil i sprzedal mi mowil ze ma komputer pokladowy, wyszstko sprawne.
Jest jednak na odwrót, zegarek chodzi, licznik od km tak samo natomiast na komputerku sa tylko kontrolki i poza tym nic nie wyswietla... Troche czytalem o tym i jak sie dowiedzialem powinny byc przyciski do niego na manetce od wycieraczek, ale ich nie ma. Czy to znaczy ze zostalem oszukany? Komputerka nie ma? Czy da sie to zamontowac ? Jaki koszt ?
Z góry dzieki za odpowiedzi. Jak temat juz był to sorki, ale jestem wkurzony i nie chcialo mi sie szukac, przyznaje sie...
Pozdrawiam
Mfa nie dziala lub nie ma go ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przeczytaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=fis jest chyba wszystko o zakładaniu kompa
[b]148KM/326Nm[/b]
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Nie bede śmiecic to sie podepnę pod temat:) A mianowicie czy godzine w liczniku z mfa da sie zmienić za pomocą vaga? Pytam bo nie działa u mnie ten przycisk na liczniku.
Ostatnio zmieniony śr lis 18, 2009 17:08 przez marcuso86, łącznie zmieniany 1 raz.