problem z alarmem i centralnym zamkiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
problem z alarmem i centralnym zamkiem
Witam.Mam alarm Centurion Xabre,jest to alarm z powiadamianiem radiowym.Mam do niego dwa piloty,jeden zwykły drugi z dzwiekiem.Dzis niemogłem otworzyc gulfa,dioda we wnetrzu auta ledwo co sie świeciła,po 15 minutach zaskoczyl i otwarł sie.Wyglądało to tak jak by pilot niełączył sie z centralką w aucie,jak walnołem w auto to dioda swiecila normalnie,ale pilot nieodzywał sie.Dodam ze po ostatniej awari pompy wody ,padła mi syrena,syrena jest z własnym zasilaniem,syrena dostała prawdopodobnie zwarcia od wody,i musiałem ja odciąc.Czy jest mozliwe że po odcięciu tej syreny pochrzanilo sie cos temu alarmowi??Może ma ktos taki alarm.?
Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie sądzę żeby syrena uszkodziła się od plynu bo jest hermetyczna, powinna przynajmniej taka być. Powinieneś posprawdzać wszystkie połaczenia alarmu
Ostatnio zmieniony pt paź 23, 2009 08:06 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn
Wlasnie,powinna a nie jest.Mniejsza z tym,dostala wody i tyle.Powiedz mi czy po wycieciu z "obiegu tej syreny alarm może dostać jobla?
Jestem Oazą spokoju
- Paweł Marek
- V.I.P.
czarna małpa, niestety nie umiem ci odpowiedzieć, nie znam konkretnie Twojego alarmu. Wszystkie tanie alarmy działają normalnie po odpieciu syreny. Ale ja sam miałem kiedyś Defa Patriot, który miał masę elektroniki w syrenie i nie dziłał bez niej.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn
on nie był tani...Ok.POczekam jeszcze może ktos sie odezwie.dzieki.
Jestem Oazą spokoju
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn
rozmawialem wlasnie z przedstawicielen na Polske tych alarmów,Pan mi powiedział ze zrobiłem zwarcie przez to ze uciołem syrene.Z tym że syrene wywaliłem tydzien temu,a jajca dzis sie zaczeły.
Jestem Oazą spokoju
Re: cdn
Mozesz dac namiar na przedstawiciela tych alarmow? Tez mam z tym problemyczarna małpa pisze:rozmawialem wlasnie z przedstawicielen na Polske tych alarmów,Pan mi powiedział ze zrobiłem zwarcie przez to ze uciołem syrene.Z tym że syrene wywaliłem tydzien temu,a jajca dzis sie zaczeły.
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
prosze bardzo
http://12volt.home.pl/stopol1/contact_u ... 769ca171d0
Jestem Oazą spokoju