cieszkie odpalanie z rana
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
cieszkie odpalanie z rana
witam mam problem z moim golfem taki ze rano bardzo cieszko go odpalic. jest tak przekrecam kluczyk pierwszy raz zalapie ii che palic ale po chwili gasnie ii od tego czasu juz masakra wogule nicc zeroo :/ wymienilem kable i kopulke z palcem ale to nie to. pomocy
Re: cieszkie odpalanie z rana
Tak się dziwię trochę ,że nie zwracasz uwagi na te wszystkie czerwone podkreślenia jak piszesz posta.. ale to już szczegół.adam GTI1.8 pisze:witam mam problem z moim golfem taki ze rano bardzo cieszko go odpalic. jest tak przekrecam kluczyk pierwszy raz zalapie ii che palic ale po chwili gasnie ii od tego czasu juz masakra wogule nicc zeroo :/ wymienilem kable i kopulke z palcem ale to nie to. pomocy
Co do Twojego problemu - sprawdź stan filterków u siebie - w tym paliwa, powietrza.
Zobacz ,czy świec nie zalewa i sprawdź czy iskierka nie przeskakuje gdzieś na kablach.
Sprawdź i napisz ... będziemy dumali dalej.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Sprawdziłbym właśnie jak pisze kolega - pompkę paliwa .. i przewody. Mogło się zdarzyć ,że syfu z dna zaciągnęła i poszło węże i teraz jest lipa. Pewnie też i sama pompka wymaga czyszczenia , i przy okazji kup nowy filterek paliwa..adam GTI1.8 pisze:nom sorrka za bledy. to tak filtr pow. wymieniiony na nowy z paliwowym jeszcze nie zdazylem. kable w raz z kopulka i palcem wymienione ii dalej to samo. :/ ale jak kilka razy wlacze zaplon i wylacze to jest lepiej ii zalapuje to moze fielterek paliwa.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Zobacz na bezpieczniki
Czasem coś pada gdzieś w okolicach stacyjki jakaś kostka?!
Zobacz czy jak palisz auto czy diody na desce się świecą... Muszą się świecić...
Jeśli nie to popróbuj mocniej kluczyk dodusić lub w górę albo w dół, prawo, lewo i tak trzymaj i kręć Myślę że to nie to ale może jednak
Czasem coś pada gdzieś w okolicach stacyjki jakaś kostka?!
Zobacz czy jak palisz auto czy diody na desce się świecą... Muszą się świecić...
Jeśli nie to popróbuj mocniej kluczyk dodusić lub w górę albo w dół, prawo, lewo i tak trzymaj i kręć Myślę że to nie to ale może jednak
[img]http://www.lewyphp.republika.pl/sto_warez.jpg[/img]
-
- Nowicjusz
- Kontakt: