Koncowka wydechu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Koncowka wydechu
Wymienilem ostatnio tlumik koncowy, bo stary sie przezarl.
I teraz tak mysle, ze moglem zalozyc jakis sportowy z ladna koncowka- ale ze juz "po ptakach", to moze sama koncowke zakladac?
Np taka , taka , albo taka albo taka (oczywiscie bez diodek) .
Co myslicie? Warto- nie warto? Moze jakies rady, bo nigdy sie z tym nie bawilem...
I teraz tak mysle, ze moglem zalozyc jakis sportowy z ladna koncowka- ale ze juz "po ptakach", to moze sama koncowke zakladac?
Np taka , taka , albo taka albo taka (oczywiscie bez diodek) .
Co myslicie? Warto- nie warto? Moze jakies rady, bo nigdy sie z tym nie bawilem...
Ostatnio zmieniony pt gru 02, 2005 16:37 przez 15XI80, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
Lepiej spawaną ja miałem taką na śruby i mi wylatała się.
Z rurą większych problemów nie ma jak ją rozgrzejesz to możesz ładnie wygiąć tylko bez przesady.Pozatym z tego co mi wiadomo to ta rura co wychodzi z ostatniego tłumika jest lekko wygięta,więc przecinasz w miejscu wygięcia spawasz końcówkę i jest gites.Zero komplikacji.
Z rurą większych problemów nie ma jak ją rozgrzejesz to możesz ładnie wygiąć tylko bez przesady.Pozatym z tego co mi wiadomo to ta rura co wychodzi z ostatniego tłumika jest lekko wygięta,więc przecinasz w miejscu wygięcia spawasz końcówkę i jest gites.Zero komplikacji.
- lukdohc
- Mały gagatek
- Kontakt:
zakladaj wyglad sie poprawi napewno:) lepiej wspawana.. choc nie mialem doczynienia z tymi na imbusy, tylko jest taka sprawa ze nie wiadomo jak to bedzie brzmialo... ja tez mam koncowke wczesniej byl tlumik ale sie przepalil, wiec przyszla seria i tylko przelozona jest koncowka i tu dziwek jest jak na sama koncowke ladny:)