Nowe tuleje i odrazu zerwane!!!???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Nowe tuleje i odrazu zerwane!!!???
wymieniłem ostatnio cały kompl. swożnie i tuleje! Zrobiłem góra 3tyz km. oczywiście tak się złożyło że nie miałem czasu poszaleć dobrze a tuleja prawa zerwana! a lew lekki luz.
Mechanik stwierdził ze to wina górnego mocowania amortyzatora bo łożysko stanęło chociaż też nowe były! czy to możliwe.
Co założyć wahacz używany z dobrą tuleją ori!? bo do tech gniazdo jeszcze się wyrobiło;/
czy kupić następną podróbę!? febi nie febi wszystko się rozlatuje!!
Mechanik stwierdził ze to wina górnego mocowania amortyzatora bo łożysko stanęło chociaż też nowe były! czy to możliwe.
Co założyć wahacz używany z dobrą tuleją ori!? bo do tech gniazdo jeszcze się wyrobiło;/
czy kupić następną podróbę!? febi nie febi wszystko się rozlatuje!!
Ostatnio zmieniony pn sty 25, 2010 10:13 przez Kamilds87, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzyslebork3
- Niesolidny sprzedawca
- Kontakt:
nic dziwnego, jakiś czas temu miałem to samo średnio co 2 tygodnie musiałem wymieniac!! moja rada jest taka zrób tak jak ja - zamów w serwisie nie bedziesz miał kłopotu zaminniki w sklepach są strasznej jakości obojętnie jaka firma, ale trzeba brac poprawkę teraz w dużej mierze niestety góruje cena a nie jakośc
<b>JP - jestem prawilny <b>
- krzyslebork3
- Niesolidny sprzedawca
- Kontakt:
- Progresywny
- Lubie to!
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
Jak mozna to zle zamontowac to naprawde nie rozumiem???Myśle że złe zamontowanie świadczy o sobie.
Tylne tuleje wahacza (pionowe) polecam jako sprawdzone i przetestowane z audi TT gdyz sa pelne i bardziej wytrzymale.Koszt to okolo 40pln za sztuke (zalezne od sklepu lub hurtowni). Bez obawy zawieszenie nie jest glosniejsze a te tuleje sa wytrzymalsze od ori.Wybor nalezy do was!!!