brak świateł mijania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
brak świateł mijania
Siema !
problem tego typu, ze nie ma swiatel mijania.
Sa pozycyjne i moge za pomoca manetki wlaczyc drogowe, ale nie zostana one wlaczone tylko sie wylaczaja tzn. moge mrugac dlugimi, ale nie moge ich wlaczyc.
Co sie moglo stac?
Jak manetka wlaczam dlugie to wtedy wlacza sie podswietlenie guzika od wlaczania swiatel jak puszcze gasnie.
Co sie stao sie ?
Golf MK II rzecz jasna rocznik 84 i wlacznik 8 pinow
problem tego typu, ze nie ma swiatel mijania.
Sa pozycyjne i moge za pomoca manetki wlaczyc drogowe, ale nie zostana one wlaczone tylko sie wylaczaja tzn. moge mrugac dlugimi, ale nie moge ich wlaczyc.
Co sie moglo stac?
Jak manetka wlaczam dlugie to wtedy wlacza sie podswietlenie guzika od wlaczania swiatel jak puszcze gasnie.
Co sie stao sie ?
Golf MK II rzecz jasna rocznik 84 i wlacznik 8 pinow
Ostatnio zmieniony pn lut 01, 2010 15:31 przez pancur0, łącznie zmieniany 1 raz.
viewtopic.php?p=2433766#2433766" onclick="window.open(this.href);return false; <-- i po swapie ;D
- kurczepieczone
- Ma gadane
-
- Użytkownik
zobacz przełącznik. moze cos nie stykac. uzywany mozna kupic za 20 zl na szrocie.
Ostatnio zmieniony pn lut 01, 2010 15:49 przez VW Golf II, łącznie zmieniany 1 raz.
to bedzie w takim razie juz moj drugi przelacznik.
Cholera jasna !
Cholera jasna !
viewtopic.php?p=2433766#2433766" onclick="window.open(this.href);return false; <-- i po swapie ;D
- kurczepieczone
- Ma gadane
Mam może i ten sam problem.. z tym, że po prostu zamiast świateł mijania mam światła drogowe (świeci się wtedy i niebieska lampka przy zegarach), dając manetką do siebie, podświetlają się jeszcze trochę, ale nie gasną... mijania nie mam.
Wymieniłem włącznik świateł (nowy, zamiennik - ok 20 zł cena). Nic nie dało. Choć mój stary na pewno się przypalił nieco, bo ciężej chodził... ale to nie włącznik !
Zdjąłem manetki... Nic nie widać, kable całe, nie są popalone. Wymieniłem manetke... Bez zmian. Bezpieczniki wszystkie są... I tak mam nadal, że jak już muszę to jeżdżę, ale tylko po mieście i na postojówkach. Ktoś mówił jeszcze o kostce stacyjki, ale nie chce mi się do niej próbować nawet dostać, bo może się okazać, że to też nie to... i co ? strace tylko czas i nerwy. Dzwonie po elektrykach, mechanikach, bo mam już zwyczajnie dość.
Pozdrawiam.
Wymieniłem włącznik świateł (nowy, zamiennik - ok 20 zł cena). Nic nie dało. Choć mój stary na pewno się przypalił nieco, bo ciężej chodził... ale to nie włącznik !
Zdjąłem manetki... Nic nie widać, kable całe, nie są popalone. Wymieniłem manetke... Bez zmian. Bezpieczniki wszystkie są... I tak mam nadal, że jak już muszę to jeżdżę, ale tylko po mieście i na postojówkach. Ktoś mówił jeszcze o kostce stacyjki, ale nie chce mi się do niej próbować nawet dostać, bo może się okazać, że to też nie to... i co ? strace tylko czas i nerwy. Dzwonie po elektrykach, mechanikach, bo mam już zwyczajnie dość.
Pozdrawiam.
Pola Monola + Coca Cola... no i V-Power Racing.