Climatronic - nie załącza się kompresor
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Climatronic - nie załącza się kompresor
Panowie mam taki problem, nie załacza mi się kompresor od klimatyzacji, bo nie dochodzi do niego prąd, sprawdzony panel climatronica, klima dobita na maxa, szczelna oczywiście, presostat sprawdzony, bezpieczniki sprawdzone, wtyczki przy przekaźnikach wiatraków też sprawdzone, na Vag'u nie ma błędów climatronic'a na panelu także nie ma, stało mi się to z dnia na dzień przedtem klima działała bez problemów. Może mieliście podobny problem ??
http://www.auto-swiat.pl/asforum/forum, ... zacja.aspx zerknij na to ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Bezpieczniki przy aku sprawdzone, na wtyczce przy kompresorze (-) masa jest, ale nie ma (+) 12V j.w., a o których przekaźnikach mówisz ?
Ostatnio zmieniony pn kwie 05, 2010 12:22 przez Cichy325i, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz je pod kierownicą ... schowane .... dziwna sprawa trochę u Ciebie ,że na VAG-u nic nie wywaliło - ani też na teście w Climatronicu ,,, hmmmCichy325i pisze:Bezpieczniki przy aku sprawdzone, na wtyczce przy kompresorze (-) masa jest, ale nie ma (+) 12V j.w., a o których przekaźnikach mówisz ?
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Styki przy przekaźniku pod lampa sprawdzone też są okay, a który przekaźnik pod kierownicą odpowiada za Klime ?? Na Vagu właśnie 0 błedów jedynie 4FA ale to od tego silniczka klapy obiegu zamkniętego. No ciężki temat bo już wszystko prawie wszystko posprawdzałem, może jeszcze podmienie z kimś te przekaźniki pod lampą.