Jaki układ hamulcowy? ATE czy LUCAS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki układ hamulcowy? ATE czy LUCAS
w jaki sposób sprawdzić jaki mam układ w aucie? chce kupić uszczelniacze do tylnego zacisku ale są dwa rodzaje pod hamulce ATE i LUCAS i teraz jest mały problem
własnie miałem zakładać podobny temat.DariuszK pisze:chce kupić uszczelniacze do tylnego zacisku
Moje pytanie jest takie:
Czy są w sprzedaży zestawy naprawcze (chodzi o uszczelnienie wewnatrz zacisku i uszczelnienie zewnetrzne zabezpieczjące przed brudem) do tylnych zaciskow w MK4??
Czy mozna je zregenerowac jak przednie?
szukałem np: allegro,intercars i nie widze owych zestawów. Jak są to ino na przód.
DariuszK, daj znać gdzie mozna dostać taki zestaw na tył.
- Paweł Marek
- V.I.P.
http://www.seinsa.es/en/productos/produ ... 0IV%20(1J1)&Fecha=02.2000%3E%3E06.2005&Submodelo=1.6%2016V&Potencia=105&CodMotor=AUS/ATN/BCB/AZD&Ntecdoc=14590&ContSubModelo=&#referencias
tu masz katalog, firma Autofren, po numerze każdy sklep ci ściągnie bez kłopotu, a do popularniejszych aut sa na stanie zwykle
tu masz katalog, firma Autofren, po numerze każdy sklep ci ściągnie bez kłopotu, a do popularniejszych aut sa na stanie zwykle
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
na zaciskach nic nie widac, pomalowane mam, jest znaczek VW/Audi na pompie od ABSu jest ATE
znalazłem na lewym zacisku bylo niewodoczne ale na prawym tak LUCAS a powiedzcie mi czy potrzebuje jakichś specjalnych narzędzi zeby rozkręcic zacisk? chce poprawić ręczny hamulec
znalazłem na lewym zacisku bylo niewodoczne ale na prawym tak LUCAS a powiedzcie mi czy potrzebuje jakichś specjalnych narzędzi zeby rozkręcic zacisk? chce poprawić ręczny hamulec
Ostatnio zmieniony pn kwie 19, 2010 17:53 przez DariuszK, łącznie zmieniany 1 raz.