Golf3 problem z ogrzewaniem tylnej szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Golf3 problem z ogrzewaniem tylnej szyby
Witam,zakupilem "golfa III 1,6 Europe "pare tygodni temu,zauwazylem ze przycisk do ogrzewania tylnej szyby jest jakis rozregulowany,tzn nie da sie go nacisnac tak jak inne przyciski,i teraz nie wiem czy wlasnie z tego powodu tylna szyba sie nie ogrzewa,mam zamiar wymienic ten przycisk,tylko nie wiem jak bez uszkodzen i zarysowac to zrobic, bo przycisk mozna na allegro kupic,tylko tez zastanawiam sie czy to ten przycisk moze byc powodem nie dzialajacego ogrzewania tylnej szyby,czy moze tez cos innego jak uwazacie co mam zrobic?odrazu mowie ze nie mam zielonego pojecia o samochodach
Jeśli nie da sie wcisnąc wyłacznika to od niego trzeba zacząć. Tylko jak nie masz zielonego pojęcia o samochodach (jak pisałeś) to może lepiej podjechać do kogoś kto Ci to zrobi, bo wymiana trudna nie jest, ale można sobie niepotrzebnych szkód narobić.
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam,zakupilem "golfa III 1,6 Europe "pare tygodni temu,zauwazylem ze przycisk do ogrzewania tylnej szyby jest jakis rozregulowany,tzn nie da sie go nacisnac tak jak inne przyciski,i teraz nie wiem czy wlasnie z tego powodu tylna szyba sie nie ogrzewa,mam zamiar wymienic ten przycisk,tylko nie wiem jak bez uszkodzen i zarysowac to zrobic, bo przycisk mozna na allegro kupic,tylko tez zastanawiam sie czy to ten przycisk moze byc powodem nie dzialajacego ogrzewania tylnej szyby,czy moze tez cos innego jak uwazacie co mam zrobic?odrazu mowie ze nie mam zielonego pojecia o samochodach Smile
Nie ma w tym żadnej filozofii...
1. Podważasz i wyciągasz jak zaślepkę
2. odłączasz wtyczkę
3. zakładasz nowy...
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]