Golf3 problem z ogrzewaniem tylnej szyby

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

kamiliuss
Nowicjusz
Nowicjusz

Golf3 problem z ogrzewaniem tylnej szyby

Post autor: kamiliuss » sob sty 14, 2006 11:35

Witam,zakupilem "golfa III 1,6 Europe "pare tygodni temu,zauwazylem ze przycisk do ogrzewania tylnej szyby jest jakis rozregulowany,tzn nie da sie go nacisnac tak jak inne przyciski,i teraz nie wiem czy wlasnie z tego powodu tylna szyba sie nie ogrzewa,mam zamiar wymienic ten przycisk,tylko nie wiem jak bez uszkodzen i zarysowac to zrobic, bo przycisk mozna na allegro kupic,tylko tez zastanawiam sie czy to ten przycisk moze byc powodem nie dzialajacego ogrzewania tylnej szyby,czy moze tez cos innego jak uwazacie co mam zrobic?odrazu mowie ze nie mam zielonego pojecia o samochodach :)

Awatar użytkownika
Adamtd
VW Baron
VW Baron

Post autor: Adamtd » sob sty 14, 2006 11:42

Jeśli nie da sie wcisnąc wyłacznika to od niego trzeba zacząć. Tylko jak nie masz zielonego pojęcia o samochodach (jak pisałeś) to może lepiej podjechać do kogoś kto Ci to zrobi, bo wymiana trudna nie jest, ale można sobie niepotrzebnych szkód narobić.

jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....

Awatar użytkownika
Przemo440
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Przemo440 » sob sty 14, 2006 23:04

pewnie ktos wczesniej cos grzebał przy tym wyłączniku i wyskoczyła mu malutka zapadka bez której nie da sie wcisnąc przełacznika wymiana nie jest skomplikowana wystarczy wyjac obok zaslepki idelikatnie go podwazyc.

Awatar użytkownika
Marihuana Man
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Marihuana Man » sob sty 14, 2006 23:07

Witam,zakupilem "golfa III 1,6 Europe "pare tygodni temu,zauwazylem ze przycisk do ogrzewania tylnej szyby jest jakis rozregulowany,tzn nie da sie go nacisnac tak jak inne przyciski,i teraz nie wiem czy wlasnie z tego powodu tylna szyba sie nie ogrzewa,mam zamiar wymienic ten przycisk,tylko nie wiem jak bez uszkodzen i zarysowac to zrobic, bo przycisk mozna na allegro kupic,tylko tez zastanawiam sie czy to ten przycisk moze byc powodem nie dzialajacego ogrzewania tylnej szyby,czy moze tez cos innego jak uwazacie co mam zrobic?odrazu mowie ze nie mam zielonego pojecia o samochodach Smile

Nie ma w tym żadnej filozofii...
1. Podważasz i wyciągasz jak zaślepkę
2. odłączasz wtyczkę
3. zakładasz nowy...

[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”