![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dlatego zwracam sie z pytaniem do was
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ja mam dodatkowo, szyberdach, tarcze z tylu, cimne lampy z tylu, wspomaganie i na klapie do baku jest naklejka sugerujaca ogumienie 185 i 195....Sławek_M pisze:Podobno w każdym GT powinien być MFA, kubełki, obrotomierz, tarcze wentylowane z przodu no i zewnątrz charakterystyczne plastiki na nadkolach, nie do końca pomalowane zderzaki. W moim GT dodatkowo jest oryginalnie dwu-rurka.
A te tarcze to nie czasem w GTI????Sławek_M pisze:Podobno w każdym GT powinien być MFA, kubełki, obrotomierz, tarcze wentylowane z przodu no i zewnątrz charakterystyczne plastiki na nadkolach, nie do końca pomalowane zderzaki. W moim GT dodatkowo jest oryginalnie dwu-rurka.
ale tarcze to jest taki element ktory sie zuzywa i co jakis czas jest wymieniany. i zwykle w starszych samochodach wstawiamy w miejsce oryginalow tansze zamienniki. dlatego ja bym sie nie sugerowal tym wentylowaniem, bo przeciez poprzedni wlasciciel (no chyba, ze ktos ma golfa od nowosci - 10, 15 lat) mogl wsadzic co chcial. co innego takie elenemty jak wspomaganie i szybrdach np.ygd pisze:Wentylowane z przodu w każdym GT, z tyłu tarcze (ale nie we wszystkich chyba)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 80 gości