MK3 centralny zamek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 centralny zamek
Słyszałem (czytałem w instr.obslugi MK3) że w celu otwarcia tylko drzwi kierowcy przekręcam kluczyk jeden raz, a do otwarcia wszystkich dwa razy. W moim przypadku jednokrotne przekręcenie otwiera wszystkie drzwi. Da sie to jakos zmienić
a i jeszcze to:
Siedząc w środku naciśnięcie rygielka w drzwiach kierowcy nie powoduje zamknięcia pozostałych, a powinno
a i jeszcze to:
Siedząc w środku naciśnięcie rygielka w drzwiach kierowcy nie powoduje zamknięcia pozostałych, a powinno
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Też to czytałem... I u mnie też to nie działa...czamarc pisze:Słyszałem (czytałem w instr.obslugi MK3) że w celu otwarcia tylko drzwi kierowcy przekręcam kluczyk jeden raz, a do otwarcia wszystkich dwa razy. W moim przypadku jednokrotne przekręcenie otwiera wszystkie drzwi. Da sie to jakos zmienić Question
a i jeszcze to:
Siedząc w środku naciśnięcie rygielka w drzwiach kierowcy nie powoduje zamknięcia pozostałych, a powinno Question
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]
- Paweł Marek
- V.I.P.
Ponoć sie da. Trzeba słyszałem jakoś zmienić ustawienia przy sterowniku pompki. Tylko nie wiem czy przez OBD czy jakies styki. U mnie też wszystkie naraz i z rygielka działaczamarc pisze:Słyszałem (czytałem w instr.obslugi MK3) że w celu otwarcia tylko drzwi kierowcy przekręcam kluczyk jeden raz, a do otwarcia wszystkich dwa razy. W moim przypadku jednokrotne przekręcenie otwiera wszystkie drzwi. Da sie to jakos zmienić
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
U mnie kluczykiem od razu otwiera i zamyka wszystko. W lewych i prawych drzwiach to samo. Od srodka ryglem kierowcy zamyka wszystko.
Sprawdzcie sobie jak u was jest z patentem dodatkowego ryglowania.
Mozna na dwa sposoby:
1. Otwieramy szybe i zamykamy z zewnatrz kluczykiem. Po uplywie 30 - 40 sekund probujemy wyciagnac rygiel. Powinno byc tak ze rygiel po wyciagnieciu od razu schowa sie spowrotem i nie bedziemy mogli otworzyc drzwi od srodka.
2. Na otwartych drzwiach kierowcy zamykamy z zewnatrz kluczykiem i wsiadamy do auta. Czekamy ok 30 -40 sekund i probujemy wyciagnac rygiel. Powinno byc to samo co w pkt 1.
Po wlaczeniu zaplonu dodatkowa blokada powinna sie wylaczyc i wtedy dopiero mozna otworzyc drzwi od srodka.
Piszcie jak jest u Was...
Sprawdzcie sobie jak u was jest z patentem dodatkowego ryglowania.
Mozna na dwa sposoby:
1. Otwieramy szybe i zamykamy z zewnatrz kluczykiem. Po uplywie 30 - 40 sekund probujemy wyciagnac rygiel. Powinno byc tak ze rygiel po wyciagnieciu od razu schowa sie spowrotem i nie bedziemy mogli otworzyc drzwi od srodka.
2. Na otwartych drzwiach kierowcy zamykamy z zewnatrz kluczykiem i wsiadamy do auta. Czekamy ok 30 -40 sekund i probujemy wyciagnac rygiel. Powinno byc to samo co w pkt 1.
Po wlaczeniu zaplonu dodatkowa blokada powinna sie wylaczyc i wtedy dopiero mozna otworzyc drzwi od srodka.
Piszcie jak jest u Was...
- Paweł Marek
- V.I.P.
Kiedys miałem z kumplem dzwona Golfem MK III i kolega został w samochodzie żeby nikt nie opier... części, zamknęłem auto od zewnątrz i pojechałem po lawetę. Jak wróciłem to facet był zielony, chciało mu sie siku a tu elektryczne szyby i zamknięte auto
Jak chcecie zrobić fajny numer to zostawcie teściową na parkingu pod sklepem i zamknijcie z zewnątrz
Jak chcecie zrobić fajny numer to zostawcie teściową na parkingu pod sklepem i zamknijcie z zewnątrz
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dziala c. zamek bez akumulatora?
mozna otworzyc drzwi(z centralnym zamkiem) od kluczykiem, jak akumulatora nie ma ?
bo mi sie tylko kluczyk wygina i wogole nie chce sie krecic...
bo mi sie tylko kluczyk wygina i wogole nie chce sie krecic...
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: