[ mk3] słabo dmucha.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[ mk3] słabo dmucha.
Witam
Mam problem z nawiewem w autku (mk3 1,9 TDI 94). "I" bieg wcale nie działa, na pozostałych bardzo słabo dmucha. ..., dmuchawa chodzi ale jakby nie miała skad brac powietrza, jakby cos bylo przypchane...co moze byc przyczyna?
Mam problem z nawiewem w autku (mk3 1,9 TDI 94). "I" bieg wcale nie działa, na pozostałych bardzo słabo dmucha. ..., dmuchawa chodzi ale jakby nie miała skad brac powietrza, jakby cos bylo przypchane...co moze byc przyczyna?
melu
jest za poleczka pod schowkiem. tez to przerabiam teraz tylko ze u mnie wogole nie dziala. przewody to takie plastykowe kanaly. tam Ci nic nie powinno zapchac sie bo sa duze. wykrec dmuchawe (30 sek. roboty) i wlacz na wierzchu. zobacz jak dziala. koszt nowej oryginal 750 zlTHOMO pisze:a jesli chodzi o przewód od dmuchawy , gdzie go szukac?
dmuchawa jest gdzies po prawej stronie nóg pasażera, a gdzie szukac przewodu?
zamiennik jakis Hans costam-225 zl, na szrocie 50-100zl pzdr. jak cos wal na priv lub gg
Miałem podobny problem, tak na 99% masz zapchany filtr przeciwpyłkowy, zgadzam się że mróz niemiłosierny, ale pracy przy wymianie jest maks 15 minut, a efekt lepiej niż zadowalający, biorąc pod uwagę szybkość przymarzania i parowania szyb przy obecnej temperaturze uważam ze warto chwile pomarznąć bo efekt na pewno będzie
Uważaj na te czarne zatrzaski trzymające podszybie bo łatwo je urwać, podważ je delikatnie wkretakiem i obracająć w obie strony delikatnie podciągaj do góry
Uważaj na te czarne zatrzaski trzymające podszybie bo łatwo je urwać, podważ je delikatnie wkretakiem i obracająć w obie strony delikatnie podciągaj do góry