Skrzynia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Skrzynia
witam...posiadam golfa IV ...I W Dniu dzisiejszym...(objawy byly juz wczesniej...latajacy drazek skrzyni biegow> zaden bieg niechce wejsc...wiec prawdo podobnie synchronizator wyzionoł ducha mial prwo 300tys przebiegu....i teraz pytanie mam golfa 1.9tdi AHF 98 r....czy ktos wie jakie oznaczenie mam skrzynia do tego modelu?? czy tez kazda 5biegowa od 110 tki bedzie pasowala....czy moze sam synchronizator wymienic...prosba o porady
dzis z rana liczylem na cod ze moze jakis bieg mi wejdzie...ale pupa...drazek wchodzi w miejsce gdzie norlamnie jest bieg ale zero reakcji.....kurde najlepiej cala skrzynie bym wymienil na allegro od 500-800 sa za uzywane...ale moze to tylko ta poduszka badz ten synchronizator wuiec moze i koszta mniejsze...
AHF ++ 230-awx-GT1749VC-11-fmic,g60-VR6 Siedza graty ale ni hu...a nie wystrojone jeszcze :P
oki dzieki jutro bede z rana juz w warsztacie..i sie okaze...jedno jest pewne nie jezdzi...drazek jak by normalny ze zwyklymi luzami ale tam jak by zarazpod pokrowcem cos latało..jutro wiecz dam znac co i jak sie stało
[ Dodano: 29 Cze 2010 15:46 ]
A WIEC AUTO JUZ JEZDZI...A PADŁA CZESC DO KTORES IDA TE LINKI I JEST PEZPOSREDNIO ZE SKRZYNIA I NIMI PRZYMOCOWANA..W SERV SZEWCZYKA NAZWALI TO WYWAZACZ SYNCHRONIZATORA TAKA JAK BY MANETKA JAK TIPTRONIKU KTORA JAK ZMIENIAMY BIEG LINKA JA CIAGNIE..WYROBILA SIE NA GWINCIE I TRZEBA BYŁO WYMIENIC..KOSZT 100ZL W SERVISIE...WIEC UFF UPIKŁO SIE
[ Dodano: 29 Cze 2010 15:46 ]
A WIEC AUTO JUZ JEZDZI...A PADŁA CZESC DO KTORES IDA TE LINKI I JEST PEZPOSREDNIO ZE SKRZYNIA I NIMI PRZYMOCOWANA..W SERV SZEWCZYKA NAZWALI TO WYWAZACZ SYNCHRONIZATORA TAKA JAK BY MANETKA JAK TIPTRONIKU KTORA JAK ZMIENIAMY BIEG LINKA JA CIAGNIE..WYROBILA SIE NA GWINCIE I TRZEBA BYŁO WYMIENIC..KOSZT 100ZL W SERVISIE...WIEC UFF UPIKŁO SIE
AHF ++ 230-awx-GT1749VC-11-fmic,g60-VR6 Siedza graty ale ni hu...a nie wystrojone jeszcze :P