Moze ktos wie co mozna samodzilenei zrobic w takiej sytuacji...??

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
akumulatore był oczywiscie wyjety i ładowany poza saomochodem... samochod normalnie odpala i mozna nim jeździć.. nie działaja zadne wskazówkowe wskaźniki.. kurcze nie mam pojecie co to moze być, Znajomy poradził mi zeby odłaczyc komputer i podłaczyc ponowienie.. niestety nic to nie dało...Rafał G2 pisze:Dość dziwny przypadek. Próbowałeś ładować akumulator który był podłączony w samochodzie ?? Czy jak wyciagałeś go z auta to nie zrobiłeś gdzieś zwarcia ?? Czy samochód teraz Ci normalnie odpala ??
Greguś...greg pisze:no to bezp 11,12,16,22MistiqChild pisze:hmmm... u mnie po włożeniu nowego aku przestały działać:
zegarek
lampka oświetlenia wnętrza
radio
jedno światło drogowe
U mnie dokładnie to samo... spec stwierdził ze wslaźniki do wymiany... takze KUPIE WSKAŹNIKI DO PASSATA B4 TDI !!!!!!!tomaszprzy pisze:U ojca w Pasku ta sama sytuacja. Szpec od elektroniki samochodowej (gdzie Jan sie udał)miał juz takie przypadki. Stwierdził ze licznik do wymiany coś w nim co sie nie wymineia jest spalone. Na początku wskazówki świrowały, po ściągnięciu klemy przez chwile w porządku. Teraz martwe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 116 gości