MK3 nie wchodzi na obroty coś go dławi????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 nie wchodzi na obroty coś go dławi????
moj MK3 1,8 AAm z gazem z 92 roku cos od wczoraj zaczął szwankować.
chodzi o to że zawiódł mnie 3 razy na drodze "zgasł" a pozniej nie chcial odpalic, a jak juz odpalil to znow nie chcial sie wkrecic na obroty jakby cos go dlawilo???? strasznie go cosmuli tylko nie wiem co????
co t moze byc??
jak ktos wie to prosze pisac!!!!
z gory dziex pozdro!!!!
chodzi o to że zawiódł mnie 3 razy na drodze "zgasł" a pozniej nie chcial odpalic, a jak juz odpalil to znow nie chcial sie wkrecic na obroty jakby cos go dlawilo???? strasznie go cosmuli tylko nie wiem co????
co t moze byc??
jak ktos wie to prosze pisac!!!!
z gory dziex pozdro!!!!
Nie posądzam jej o to - musiałbyśmiec ogromne przedmuch i przerywałoby w każdym zakresie obrotów. Ale wszysko możliwe - zacznij jednak ok ukł. zapłonowego.a czy mogłaby być to uszczelka pod głowicą???? bo kumpel mi wlasnie mowil ze moze to to????
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
wode dolewałem 4 dni temu jak zauwazylem brak.
dolałem litr i poziom byl ok.
dzis niestety wlalem płynu dosc sporo napewno nie jest to normalne zeby ucieklo ok 2l. a mozei wiecej w takim czasie.
wycieku jakiegos takiego zewnetrznego nie widzialem???? takze pewnie sie gdzies spala ta woda.
zostawilem dzis rano u mechaniora fure także korka nie dam rady sprawdzic. mowil ze pewnie uszczelka ale zacznie sie z tym bawic dopiero jutro bo dzis mial jeszcze troche roboity.
ile moze sobie krzyknac za taka robote??
może ktos sie orjentuje??
dolałem litr i poziom byl ok.
dzis niestety wlalem płynu dosc sporo napewno nie jest to normalne zeby ucieklo ok 2l. a mozei wiecej w takim czasie.
wycieku jakiegos takiego zewnetrznego nie widzialem???? takze pewnie sie gdzies spala ta woda.
zostawilem dzis rano u mechaniora fure także korka nie dam rady sprawdzic. mowil ze pewnie uszczelka ale zacznie sie z tym bawic dopiero jutro bo dzis mial jeszcze troche roboity.
ile moze sobie krzyknac za taka robote??
może ktos sie orjentuje??