[mk2]caly czas mryga kontrolka od wody
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2]caly czas mryga kontrolka od wody
to chyba czujnik ktos wie ggdzie on jast czy to nie czujnik troche denerwujace to czerwone swiatelko
Ostatnio zmieniony ndz lut 19, 2006 20:28 przez samar, łącznie zmieniany 1 raz.
po 1 sprawdz czy jest stan .. po 2 sprawdz czy kostka do zbiorniczka jest docisnieta..
pzdr
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Spróbuj zrobić tak:
Gdy silnik będzie zimny , wsadź kluczyk do stacyjki, przekręć raz, policz do trzech i uruchom silnik. Jeśli wszystko jest z czujnikami i elektryką ok to kontrolka normalnie powinna zgasnąć. Ja też mialem kilka razy taki motyw, że kontrolka wody mrugała i problem polegal na procedurze zapalania silnika. Dodam, że mam silnik EZ bez kompa i nie mam pojęcia co to za czary z tą kontrolką
Gdy silnik będzie zimny , wsadź kluczyk do stacyjki, przekręć raz, policz do trzech i uruchom silnik. Jeśli wszystko jest z czujnikami i elektryką ok to kontrolka normalnie powinna zgasnąć. Ja też mialem kilka razy taki motyw, że kontrolka wody mrugała i problem polegal na procedurze zapalania silnika. Dodam, że mam silnik EZ bez kompa i nie mam pojęcia co to za czary z tą kontrolką
mysle ze to bledne wyjscie... bo keidys braknie ci plynu i przegrzejesz silnik!!!Fabik pisze:miałem ten sam problem i długo z tym walczyłem i to samo miał kolega w passacie skonczyło sie na tym ze wyciagnelismy cała konsole i poprostu odłączylismy diode przerywajac sciezke.
http://www.mapet-TUNING.com
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: