witam mam golfika 3- 1.8 GT silnik ABS z 92` postal on troche na zewnatrz bez odpalania ok,tygodnia. Kiedy odpalilem pochodzil kilka sekund i zgasl, pozniej juz przez dluzszy czas nie moglem odpalic( probowalem kilkanascie razy) az w koncu zalapal ale bylo to samo pochodzil kilka sekund i gasl. Czasami na wolnych obrotach chodzil a czasem musialem gaz do dechy dawac zeby cokolwiek ruszylo. co to moze byc?? prosze o pomoc.
P.S. jak go krecilem przez dluzszy czas to kilkakrotnie cofnelo spaliny przez filtr powietrza
MK3- problem z odpalaniem!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- r5badkiller
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: MK3- problem z odpalaniem!!!
maiałem to samo u mnie był wtrysk walnienty za duzo paliwa było i go zalewało popacz u siebie na swiece jak tak ci zgasnie i bedizesz chciał go odpalić czy są mokre u mnie az kaapało z nich pojechałem do mechaniora jak odpalił i wymienił wtrysk (250zl + 50 robocizna) i chulamakaron22 pisze:witam mam golfika 3- 1.8 GT silnik ABS z 92` postal on troche na zewnatrz bez odpalania ok,tygodnia. Kiedy odpalilem pochodzil kilka sekund i zgasl, pozniej juz przez dluzszy czas nie moglem odpalic( probowalem kilkanascie razy) az w koncu zalapal ale bylo to samo pochodzil kilka sekund i gasl. Czasami na wolnych obrotach chodzil a czasem musialem gaz do dechy dawac zeby cokolwiek ruszylo. co to moze byc?? prosze o pomoc.
P.S. jak go krecilem przez dluzszy czas to kilkakrotnie cofnelo spaliny przez filtr powietrza
Golf to Golf. Niemiecka prostota i solidne wykonanie. Może nie ekscytuje, ale można na nim polegać.