Po co ta dziura w konsoli?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- conrad81
- Mały gagatek
- Kontakt:
Po co ta dziura w konsoli?
ma pytanko w srodkowej konsoli tam głęboko w tym jakby schowku w gornej sciance jest lekko z prawej prostokatna dziura widac jakby fabryczna ale po co
czy to moze na jakies oswietlenie czy montaz czegos
wie ktos moze
czy to moze na jakies oswietlenie czy montaz czegos
wie ktos moze
Ostatnio zmieniony sob cze 21, 2008 22:08 przez conrad81, łącznie zmieniany 1 raz.
Są dwa rodzaje nadsterowności: klasyczna i zaaajebiesta:)
Przez ten otwór wychodzi kabel z wtyczką do podświetlania boxu na kasety. Skoro masz otwór to zapewne miałeś tam boź na kasety i ktoś go sobie "wymontował" ponieważ jest on montowany na wpisk masz też zapewne otarte wewnętrzne krawędzie w samej konslo przy samym początku.
Jesli nikt wcześniej nie zrobił wsi to w konsoli będziesz miał ten kabelek wsadzony i możesz wykorzystać go do zasilania nowych urządzeń zamontowanych w samochodzie na desce.
Jesli nikt wcześniej nie zrobił wsi to w konsoli będziesz miał ten kabelek wsadzony i możesz wykorzystać go do zasilania nowych urządzeń zamontowanych w samochodzie na desce.
- conrad81
- Mały gagatek
- Kontakt:
qrde no nie wiem czy takie cos mialem bo wlasine sladu zadnego nie ma ale tak troche mysle ze taki pojemnik na kasety to moze byl przydatny ale w roku produkcji tego autka bo teraz nawet bym nie mial gdzie takie cos nagrac
fabrycznie autko mialo zmieniarke i radyjko na kasete gammato juz moze ktos odpuscil ten pojemnik chociaz....
a ciekawie by wygladalo moze podswietlnie samego tego schowka delikatnie nawet tym jednym punktem swietlnym
fabrycznie autko mialo zmieniarke i radyjko na kasete gammato juz moze ktos odpuscil ten pojemnik chociaz....
a ciekawie by wygladalo moze podswietlnie samego tego schowka delikatnie nawet tym jednym punktem swietlnym
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Yo ja mam dziurke. Przed paroma dniami dokupiłem box na kasety teraz bede szukał tego kabla od podświetlenia. Ciekawe czy tam bedzie ???? Dla zainteresowanych dodam ze nowy BOX w ASO kosztuje "tylko" 230zł na Allegro da sie go nabyc w cenie 20-30zł w naprawde dobrym stanie.
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]
- conrad81
- Mały gagatek
- Kontakt:
no wlasnie to gdzies widzialem na jakims foto gdzies tam to pewno equalizer jakis bo co innego albo procesor dzwieku mozepiotr1979 pisze:np w gti 20 jahre jest tam ten bajer od stereo.ale baran ze mnie nawet nie wiem co to jest.
szczerze mowiac to jakby ktos mial na zbyciu CUP HOLDER ktory tam tez pasuje to chyba bym sie polakomil bardziej niz na te kasety i te urzadzonko a moze zna ktos nr czesci do tego to chociaz bym spytal o cene w ASO i sobie odpuscil heh