FELIG 17 w mk3, da radę?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
FELIG 17 w mk3, da radę?
przepraszam jesli taki temat juz był.
chce wsadzic do mojego mk3 felgi 17, jaki powinny miec ET ? jaką szerokosc? jakie opony? i ile bede mogl go obnizyc?
chce wsadzic do mojego mk3 felgi 17, jaki powinny miec ET ? jaką szerokosc? jakie opony? i ile bede mogl go obnizyc?
Mój ex-Parch : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=68377 ;-)
nie szkoda Ci zawieszenia i ramy??? którą niestety na naszych drogach polskich można sobie wybić. Pozatgym wtedy kazdy krawęznik bedzie Twoim wrogiem. Wkładając 17 bdziesz musiał założyć strasznie cienką opone.
Co do ttego czy uise zmieści to w książce zarzymują sie chyba na 16 calach
Co do ttego czy uise zmieści to w książce zarzymują sie chyba na 16 calach
felgi juz sa, wprawdzie nie bbs ale są ładne...czekamy na lato.
musisz sie jeszcze liczyc z tym ze przy naszych polskich drogach dostaniesz pewnie spore rabaty w firmie prostujacej felgi bo bedziesz ich czesto odwiedzal.\
chyba ze bedziesz sie turlał 30km/h i uwazal na kazy dolek kazda dziurke w nawieszchni
chyba ze bedziesz sie turlał 30km/h i uwazal na kazy dolek kazda dziurke w nawieszchni
Gdy jesteś smutny to pomyśl że kiedyś byłeś najszybszym plemnikiem
poki co zastanawiam sie miedzy 16 a 17.
do jazdy na codzien kupuje drugiego golfa, mk3 gti edition jest autkiem hobbistycznym ;) bedzie albo kit -60 albo gwint i do tego konkretna felga musi byc ;)
dzieki za info , wiem juz czego ew szukac :)
[ Dodano: Nie Mar 05, 2006 00:57 ]
a czy takie koła da radę wsadzic : 7Jx17" ET 38 ? oczywiscie 5x100 i opony pojda 205/40
do jazdy na codzien kupuje drugiego golfa, mk3 gti edition jest autkiem hobbistycznym ;) bedzie albo kit -60 albo gwint i do tego konkretna felga musi byc ;)
dzieki za info , wiem juz czego ew szukac :)
[ Dodano: Nie Mar 05, 2006 00:57 ]
a czy takie koła da radę wsadzic : 7Jx17" ET 38 ? oczywiscie 5x100 i opony pojda 205/40
jak chcesz wsadzic 7,5 cala to bierz et 35.....bo et30 bedzie juz ci baaardzo czesto tarło z tyłu....przy et 35 jest jeszcze w miare chociaz tez nieraz przyciera....ja u sibie od miesiaca mam 16 7,5 cala i et 35 i jest git...autko jest twardsze no i trza bardzije uwazac na doły:)aha oponki mam 195/45/16 przód i 205/45/16 tył....co do giecia sie felg to u mnie koles lata na 17 i profilu 35 z tyłu i jak narazie ani jednej nie pogiał
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
czyli czym wiekszy Et tym felga jest bardziej schowana? tak ? 7 calowa tez moze byc? opony chce dac 205/40/17 a jesli zdecyduje sie na felgi 16 to dam 195/45/16.
Autko nie robie do jazdy na codzien wiec nie boje sie o felgi 17, to bedzie golfik na weekendy itd
Autko nie robie do jazdy na codzien wiec nie boje sie o felgi 17, to bedzie golfik na weekendy itd