stukające drzwi - jak naprawić te plasticzki na ryglach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
stukające drzwi - jak naprawić te plasticzki na ryglach
chodzi o to ze stuka troche. wie ze mozna dociągnąc rygiel ale czy nie ma jakiegoś sposobu na załozenie jakis plasticzków na te bolce ? stare plasticzki odpadły. tam jest takie przewężenie wiec myślałem co by koszulke termokurczliwa pociąć na kawałeczki zalozyc i podgrzać co by wskoczyła w rowek ... i tak kilka razy ???
-
- Forum Master
Luks, masz na myśli te wsówki u podstawy rygli ? Pewnie strasznie brzęczą Ci podczas jazdy, bądź przy głośniejszym słuchaniu muzyki :/ mam ten sam problem, nie miałem tych wsówek, ale dostałem je wczoraj na złomie, akurat Golfika rozbierali to kupiłem sobie te kilka szczegulików.
Bardzo trudno jest to dostać w jakimkolwiek sklepie, najwyżej na zamówienie, chociaż to kosztuje grosze, nie posiadają tego na stanie.
Na złomie musisz wyszukać moment kiedy Golfa przywiozą
Pozdrawiam
KW
Bardzo trudno jest to dostać w jakimkolwiek sklepie, najwyżej na zamówienie, chociaż to kosztuje grosze, nie posiadają tego na stanie.
Na złomie musisz wyszukać moment kiedy Golfa przywiozą
Pozdrawiam
KW
sorka no golfa nie mam ale seata toledo czyli coś a'la vento czy golf
chodzi o te plasticzki na ryglach (zaczepach) zamka - to sa takie tulejki i one popekały i poodpadały - teraz jest tam mniejsza srednica i zamek nie trzyma dobrze i drzwi trzeszczą. obwinąlem folia ale ona szybko sie zużywa. czy wogóle ten bolec sie rozkręca jakos ?? jak onie nakladaja ten plastik ?? w sobote jak nie wymysle nic wiecej poeksperymentuje z koszzulka termokurczliwa...
chodzi o te plasticzki na ryglach (zaczepach) zamka - to sa takie tulejki i one popekały i poodpadały - teraz jest tam mniejsza srednica i zamek nie trzyma dobrze i drzwi trzeszczą. obwinąlem folia ale ona szybko sie zużywa. czy wogóle ten bolec sie rozkręca jakos ?? jak onie nakladaja ten plastik ?? w sobote jak nie wymysle nic wiecej poeksperymentuje z koszzulka termokurczliwa...
-
- Forum Master