BOX na kasety w mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
BOX na kasety w mk3
Witam wszystkich i pozdrawiam.
Kupuję na Allegro BOX na kasety do mojego mk3 i nie bardzo się oriętuje jak to to zamontować i gdzie podłączyć zasilanko. Wyczyłem tylko taki otworek w tej wnęce na górze.
Z góry. Dzięki za dobre podpowiedzi.
Kupuję na Allegro BOX na kasety do mojego mk3 i nie bardzo się oriętuje jak to to zamontować i gdzie podłączyć zasilanko. Wyczyłem tylko taki otworek w tej wnęce na górze.
Z góry. Dzięki za dobre podpowiedzi.
Brillantschwartz perleffect - LA9V
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
- Paweł Marek
- V.I.P.
Ja wyciągłem mój box na kasety bo mi niepotrzebny, z otworka wychoidziły kableki. Jak ich tam gdzieś nie masz wewnątrz to musisz podłączyć do kabli od oświetlenia przełączników, np od pokręteł nawiewu
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
U mnie były 2 wkrety na wysokości stóp kierowcy i pasazera, poźniej wkrety pod lewarkiem zmiany biegów (u mnie jest automatyczna szkrzynia) no i zeby to zdjac to musiałem jeszcze wyjac tylną popielniczke i tam sa tez 2 wkrety jak ruszysz ten pastik gdzie jest popielniczka i reczny to dopiero mozersz ruszyc tą cała wneke gdzie sie wkłada box. Tak jak pisałem rozebrałęm wszystko i klabla ani sladu a otwór we wnęce jest wiec nie aiem jak to z tym kablem ma byc .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]
-
- Nowicjusz
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kupiłem za przysłowiowego browca
Jest przy tym wtyczka, żaróweczka, kabelki, tylko nie wiem jak dostać się do kabelków w aucie za tą wnęką.
Pozdrawiam.
[ Dodano: Pon 24 Kwi, 2006 ]
Założyłem. Udało się okazało się prostrze niż myślałem.
Pozdrawiam.
Jest przy tym wtyczka, żaróweczka, kabelki, tylko nie wiem jak dostać się do kabelków w aucie za tą wnęką.
Pozdrawiam.
[ Dodano: Pon 24 Kwi, 2006 ]
Założyłem. Udało się okazało się prostrze niż myślałem.
Pozdrawiam.
Brillantschwartz perleffect - LA9V