HELP ! Ile oleju????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
HELP ! Ile oleju????
Witam i proszę o pomoc , Posiadam Mk3. 1,6 . AEE . 96r.Wymieniałem wczoraj olej i mocno się zdziwiłem . Zeszło 3 literki i teleż przyjął aby na bagnecie było OK . przejechałem około 80km i poziom się utrzymuje . Problem w tym ze wedle opisów tego silnika które udało mi się znaleść powinno wchodzić ok 4 l. I jakoś nie daje mi to spokoju , Jeśli ktoś może pomóc mi informacja lub rada to będę bardzo wdzięczny . Filtr też był wymieniony i prawdopodobnie zaciągnał ,bo jest gorący przy rozgrzanym silniku .
VW- PONAD WSZYSTKO
Re: HELP ! Ile oleju????
4l to może wchodzić na max. A tak w połowie miarki to mniej.YUMI pisze:Witam i proszę o pomoc , Posiadam Mk3. 1,6 . AEE . 96r.Wymieniałem wczoraj olej i mocno się zdziwiłem . Zeszło 3 literki i teleż przyjął aby na bagnecie było OK . przejechałem około 80km i poziom się utrzymuje . Problem w tym ze wedle opisów tego silnika które udało mi się znaleść powinno wchodzić ok 4 l. I jakoś nie daje mi to spokoju , Jeśli ktoś może pomóc mi informacja lub rada to będę bardzo wdzięczny . Filtr też był wymieniony i prawdopodobnie zaciągnał ,bo jest gorący przy rozgrzanym silniku .
to znaczy gdzie ?? a nie może ktoś wrzuciś na serwerek jakiś i dać namiar ??preker20 pisze:dostepny jest tam gdzie wiekszosc programow:P instalacyjna zajmuje ok 500MB
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...