Pytanko na temat golfa 3 1,8 96r warto ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pytanko na temat golfa 3 1,8 96r warto ?
Witam mam do kupienia golfa 3 1,8 chyba bon jovy nie wiem czy to silnik 75 ps czy 90 jest lekko uszkodzony mozecie cos doradzic ? cena autka ma byc 5500. ma klime rok 96r.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
A nie więcej?? Pozatym, że błotnik, drzwi, zderzak, lampy, atrapa, maska i koło to jeszcze coś mi się nie widzi z zawieszeniem. Mółbyś foto w nadkolu zrobić?marekk pisze:mysle ze same czesci to koszt kolo 700 zlotych + robocizna do tego
[ Dodano: Nie Maj 21, 2006 17:01 ]
Też prawdaandrew19_86 pisze:jest odpowiedni dział do takich przemyśleń
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
Opisz dokładnie stan samochodu bo jak sie okaze ze reszta jest w nieciekawym stanie to jak policzysz koszt remontu + ewntualne inne naprawy + zarejestrowanie jesli nie ma polskich tablic to moze sie okazać ze taniej wyjdzie kupic jakiegos w "nie bitym stanie"
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- conrad81
- Mały gagatek
- Kontakt:
zobacz nr silnika czy ABS czy AEM wiem ze ABS to ten 90PS jakby bylo sprawne to 90PS prawie 2paki bujnie ledwo co bo ten 75 to 160 i umiera
ogolnie chyba rewelacyjnie cenowo to cie nie wyjdzie ale jak 90PS i 1996rok to dobry zakup by byl tylko ta robota trza sie rypac ja tam bym wolal technicznie naprawiac niz blachy klepac ale tutaj chyba tak ostro nie dostal dolicz rejestracje i ewentualny serwis pasek oleje filtry klocki opony
ogolnie chyba rewelacyjnie cenowo to cie nie wyjdzie ale jak 90PS i 1996rok to dobry zakup by byl tylko ta robota trza sie rypac ja tam bym wolal technicznie naprawiac niz blachy klepac ale tutaj chyba tak ostro nie dostal dolicz rejestracje i ewentualny serwis pasek oleje filtry klocki opony
Są dwa rodzaje nadsterowności: klasyczna i zaaajebiesta:)