Świece OK kable OK odpala na bardzo niskich obrotach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Świece OK kable OK odpala na bardzo niskich obrotach
jak w temacie zmienilem kable, świece ...odpalam autko a tu zonk obroty niskie 0 zachowuje sie jak by pracowal na 2-3 gary .......jak go przegazuje do ok 3 tys obr jest ok chodzi normalnie ..obroty mi szleja juz nie wiem co jest i co mam z tym zrobic prosze was o jakąś pomoc bo juz mnie szlak trafia .....Panowie naprawde potrzebuje pomocy doradzcie cos
[ Dodano: 03 Cze 2006 21:59 ]
powaznie potrzebuje pomocy
[ Dodano: 03 Cze 2006 21:59 ]
powaznie potrzebuje pomocy
-
- Ma gadane
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
brązowa maź, czy brążwoy osad. Bo osad który po wyschnięciu jest suchy to tylko korozjaLoki pisze:płynu mi nie ubywa ale mam brązową maź w zbiorniczku.....jednak uszczelka
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Jakby olej dostawal sie do oleju to w zbiorniczku mialbys takie jakby burzyny ale niekoniecznie jak walnie uszczelka olej musi sie dostawac do wody moze byc odwrotnie albo woda pojdzie do wydechu. Ale jak mowisz ze to tluste bylo w zbiorniczku to jest prawdopodobne ze to uszczelka pod glowica. Jakbys wymienial to daj od razu glowice do sprawdzenia i do planowania oczywiscie tak zebys sie przypadkiem na prozno drugi raz nie musial wykosztowac na uszczelke
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Sprawdz sobie ladowanie akumulatora na wolnych obrotach zdarza sie ze dzieja sie takie cuda przez to ze szczotki na alternatorze sa juz zuzyte i po prostu nie dostaje odpowiedniego napiecia
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images11.fotosik.pl/36/a966512880892d3b.jpg[/img][/url]
Smierc jezdzi szybko, ale ja jezdze szybciej.
MastaH Team :wink:
Smierc jezdzi szybko, ale ja jezdze szybciej.
MastaH Team :wink: