Pozdrooooooooo

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ile Cię kosztowały te klocuszki ?? Może masz jakiegoś linka do sklepu internetowego ??Gitner pisze:Fabryka wklada Lucas'a a ja ostatnio przy okazji wymiany wrzucilem Ferrodo.
Pozdro
Gitner
Razal pisze:Jakie klocki kupić do mojego Gofra 3 GT 1,9TDI 95rok na przód ??? Pojechałem ostatnio do chłopa żeby mi wymienił klocki z przodu - wymienił, zapłaciłem za klocki + robote ok.100zł i nie wiem co to za klocki (Firma jakaś polska Facam czy coś takiego), ale poprostu nie da się na tym jeździć - wydaje mi się że są twardsze od diamentu - skuteczność hamowania osłabła normalnie szokSORRY ale jest tak, że muszę kupić coś 'normalnego' - i tu prośba do Kolegów z FORUM
- poradźcie co kupić - i tak dałem ciała, że teraz o to pytam, myślałem że chłopina wsadzi coś normalnego, ale za takie myślenie trzeba płacić niestety x2
![]()
Pozdrooooooooo
Dokładnie twarde tną tarcze i chyba tak się dzieje u mnie - dzisiaj będzie wylotka tego polskiego syfu z mojego Gofragreg pisze:brudziły bo są miekkie i się ścierają a twarde tną tarcze zamiast się ścierać.tomekzabrze pisze:textarow nie polecam bo jak zalozylem to straszni efelgi brudzily
Razal pisze:(Firma jakaś polska Facam czy coś takiego),
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 115 gości