programowanie alarmu magicar FAI 440
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
programowanie alarmu magicar FAI 440
Szukam informacji na temat programowania alarmu w/w alarmu. Zwłasz funkcji domykania szyb (mam fabryczny moduł komfortu domykanie z kluczyka) alar wg instrukcji steruje tym. Oraz 2 funkcja to otwieranie klapy (mam wsatwiony siłownik i otwieranie na przycisk). Instrukcja dołaczona do alarmu jest tak denna, że szkoda gadac. alarm taki
http://www.starmach.pl/sklep/index.php? ... 899ab7669e
Prosze o dokładne opisy krok po kroku, poiewaz jesli chodzi o alarmy to mam mała wiedze.
http://www.starmach.pl/sklep/index.php? ... 899ab7669e
Prosze o dokładne opisy krok po kroku, poiewaz jesli chodzi o alarmy to mam mała wiedze.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
niewiem co takiego dennego masz w instrukcji..... ja sobie poradzilem czytajac i robiac krok po kroku jak bylo napisaneku_bi pisze:Instrukcja dołaczona do alarmu jest tak denna, że szkoda gadac
A jesli chodzi o domykanie na 3 kanale to musisz zastosowac przekaznik.... inaczej kupa.... jak cos to pisz na gg
- Dragon
- Forum Master
- Kontakt:
No z podstawowym połączeniem nie ma problemu ale bez dodatkowych opisów to komfortu i otwierania klapy (jest z przycisku) nie znając się na elektryce nie podłączy.pushkin77 pisze:niewiem co takiego dennego masz w instrukcji..... ja sobie poradzilem czytajac i robiac krok po kroku jak bylo napisane
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
a masz dragon te opisy ??dragon5555 pisze:No z podstawowym połączeniem nie ma problemu ale bez dodatkowych opisów to komfortu i otwierania klapy (jest z przycisku) nie znając się na elektryce nie podłączy.pushkin77 pisze:niewiem co takiego dennego masz w instrukcji..... ja sobie poradzilem czytajac i robiac krok po kroku jak bylo napisane
- Dragon
- Forum Master
- Kontakt:
no o klapie napisałem na gg, komfort muszę poszukać bo na pamięć nie pamiętam kolorków, ale też z przekaźnikiem.ku_bi pisze:a masz dragon te opisy ??
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
miomio1, mógł byś i mi podesłać ten opis? mam małą zwałe coś się zrypało bo nie dizała zamykanie drzwi, otwieranie i cała reszta działa. Mój e-mail: [email protected]
- Paweł Marek
- V.I.P.
Ku-bi jeśli opiszesz dokładniej jaki jest problem to postaram się pomóc bo mam Magicara w jednym aucie. Mam też ściągniete schematy z netu ale nie wiem czy lepsze jak twoje. Myślę że Twój elektromechanik wie że na kablu komfort (3 kanał) pojawia się impuls minusowy i trzeba załozyć przekaźnik (przerzutnik) żeby zamieniał minus na plus. Z otwieraniem centralnego dał sobie radę?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.