witam
nie moge wyjac nagrzewnicy.mam jette mk2 wersja z klima 1,8 benzyna gti
wyjełem dosłownei wszystko!decha rury rozprowadzajace powietrze itd.nie moge wyjac tego plastiku w ktorym siedzi nagrzewnica.od strony komory silnika odkreciłem 2 sruby +z tych 2 wezy od nagzrewnicy odłaczyłem je.teoretycznie wszystko powinno byc ok.patrzac nawet na te fotoporady w dziale porady zrobiłem tak samo i jakos ona nie chce wyjsc z ta obudowa.cos trzyma.troche wychodzi lewa strona ale prawa nie.moze z tej prawej klima trzyma?bo tylko jej nie odkrecalem>?ktos ma doswiadczenia z tym?ale przypominam ze jest klima to jest zdeka inaczej,nawet schowek jest 100%mniejszy przez ta cholerna klime!
Pozdrawiam
[MK2] nagrzewnica , nie moge wyjac nagrzewnicy!! HELP!klima
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Klima tu nie powinna miec nic do rzeczy. Kiedys wymienialem nagrzewnice w Jetta Mk2 z klima. Cala ta prawa obudowa z chlodniczka klimy zostaje na swoim miejscu. Odczepiles te wszystkie blaszane spinki ? Od strony grodzi tez chyba sa i dostep ciezki do nich...V1agr@ pisze:trzyma.troche wychodzi lewa strona ale prawa nie.moze z tej prawej klima trzyma?bo tylko jej nie odkrecalem>?