mam pytanko

autko to golf 2, 90 rok, silnik 1,3
licze na odpowiedz

dzieki z góry
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Do chłodnicy Aluminiowej kup bo taką masz....m!sieq pisze:dzieki rabbit za pomoc moze ktos jeszcze cos napisze dokładniej bo jak chciaem kupic petrygo to gosc sie pytał czy do chlodnicy (bodajże aluminiowej )czy innej a ja jestem zielony i nie mam pojecia jaka mam ;/
Z tego co pamiętam to tych płynów sie nie rozciecza. To są gotowe plyny a nie koncentraty. Moge sie mylic....rabbit1 pisze:4,5 l borygo albo petrygo niema roznicy na butelce masz jak rozrobic do danej temp. 2 l plynu ci wystarcza
dzisiaj zmieniałem płyn w chłodnicy kupiłem Eko borygo (zielone)cosmaty1986 pisze:Ale zawsze lepiej sie upewnic przy zakupie czy plyn jest równiez do chlodnic aluminiowych m!sieq, pytał o Borygo a tego są dwa rodzaje do chlodnic zwyklych i aluminiowych....
napewno Eko borygo się nie rozcieńcza jest to gotowy płyn od razu docosmaty1986 pisze:Z tego co pamiętam to tych płynów sie nie rozciecza. To są gotowe plyny a nie koncentraty. Moge sie mylic....
kurcze jakiś mały ten bezpiecznik tylko 10Arysiektr pisze:2 godz znalazlem...spalony bezpiecznik 10A od wentylatora
akurat nie od myciarysiektr pisze:nie wiem tylko kiedy on sie spalil???moze gdy mylem silnik jakies 2 tygodnie wczesniej??????
gdyby szukajka na forum działała to wtedy bez problemu by się znalazłorysiektr pisze:oki.dzieki.na pewno go na 30A wymienie.a wiesz moze skad pobrac jakas rozpiske na temat jakie bazpieczniki powinny siedziec w poszczegolnych gniazdach??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 120 gości