z gory dziekuje

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Podkładki pod dolne śruby mocowania lamp, ale jeżeli masz urwane te plastiki od regulacji lamp to czy czasem nie lata odbłyśnik. Najlepiej to rozbierz lampę i dorób z kawałka plastiku te połamane części ja tak zrobiłem. To jest częsta przypadłość bo w świecącej lampie jest ogromna temperatura i ten plastik traci swoje właściwości i staje się bardzo kruchy.herflik95 pisze:ok ale jak jest lampa dzielona (H1+H1) to da tak rade zrobić. osobiscie myslałem nad odkreceniu reflektora i odchyleniu go tak zeby wiaska światła swieciła wyżej. Tylko nie wim co zastosować do tego odchylenia zeby lampa zpowrotem nie opadła
No to odkęć lampę, złap kombinerkami to co z tego pokrętła zostało i nakręć na tyle ile trzeba (a najlepiej jak już będziesz mieć lampę w łapie to dorób jakiś motylek albo co zeby się kręcić dało bez ściągania lampy). Pod śruby mocujące cały klosz to nie ma co podkładać bo będziesz miał klosz krzywo i to będzie widać.herflik95 pisze:lampa nie lata ani nic w niej, tak jak pisze urwane jest pokretło
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 117 gości