Mam problem bo jak dzisiaj zdejmowałem pokrywe filtra powietrza przy gaźniku Pierburg 2EE to zauważyłem ze zbiera mi sie tam olej nie wiem ale chyba pochodzi z silnika nie jest go duzo ale jest...Co to moze byc, czemu tam sie zbiera??? Czy to jakaś usterka czy nie zwracać na to uwagi???
Dodatkowe pytanie to gdzie pojawia się PLUS po wyłączeniu stacyjki i wyjęciu z niej kluczyka bo szukajka cos szwankuje i nie daje mi żadnych wyników????Wystarczy link lub jaki to kabelek i gdzie sie najlepiej podłaczyć???
Z góry dziekuje i Plusiki będą napewno....
[mk2] Filtr powietrza Problem...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: [mk2] Filtr powietrza Problem...
Morganelo pisze:Mam problem bo jak dzisiaj zdejmowałem pokrywe filtra powietrza przy gaźniku Pierburg 2EE to zauważyłem ze zbiera mi sie tam olej nie wiem ale chyba pochodzi z silnika nie jest go duzo ale jest...Co to moze byc, czemu tam sie zbiera??? Czy to jakaś usterka czy nie zwracać na to uwagi???
Dodatkowe pytanie to gdzie pojawia się PLUS po wyłączeniu stacyjki i wyjęciu z niej kluczyka bo szukajka cos szwankuje i nie daje mi żadnych wyników????Wystarczy link lub jaki to kabelek i gdzie sie najlepiej podłaczyć???
Z góry dziekuje i Plusiki będą napewno....
Napisales 2 takie posty?? w tamtym drugim juz Tobie odpowiedzialem