płyn hamulcowy...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
płyn hamulcowy...
Czesc zakupile niedawno VW GOLFA II rocznik 90' i widze,ze troszke mało jest plynu hamulcowego a nie jestem pewnein czy mozne dolewac plyny hamulcowego a nie mam mozliwosci spr jaki byl lany ostatnio.... poradzcie co w takiej sytuacji najlepiej zrobic!
Re: płyn hamulcowy...
a jeśli Ci ucieka poobserwuj czy nie jest mokrawo gdzies czy przewodyJaco85 pisze:Czesc zakupile niedawno VW GOLFA II rocznik 90' i widze,ze troszke mało jest plynu hamulcowego a nie jestem pewnein czy mozne dolewac plyny hamulcowego a nie mam mozliwosci spr jaki byl lany ostatnio.... poradzcie co w takiej sytuacji najlepiej zrobic!
nie sa wilgotne ...
a co robić , nic nie robić tylko i wyłącznie kupić DOT-4 (nawet polski) i bez obawy dolej
NIC się nie stanie !
a na wiosnę/lato możesz jak chcesz to sobie zmienić
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
no to dolej tego "DOT-4" tak jak Ci napisałem wcześniej i obserwujJaco85 pisze:Nic mi nie ucieka bo sprawdzalem po prostu poprzedni wlasciciel nie wiem kiedy i czy zmienial ten plyn i moze dlatego jest go mało.Pozdro!
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN