brak świateł awaryjnych
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
brak świateł awaryjnych
Jak w temacie.
Włączając światła awaryjne pali się stale dioda na desce rozdzielczej.
kierunki świecą normalnie. Gdzie szukać przyczyny? Bezpieczniki są ok
Włączając światła awaryjne pali się stale dioda na desce rozdzielczej.
kierunki świecą normalnie. Gdzie szukać przyczyny? Bezpieczniki są ok
czerwone są szybsze
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
wstawiłem nowiutki przekażnik (20,-zł)
i nic się nie zmieniło. Pojechałem na przegląd, bo akurat się dzisiaj kończy. Gościu nawet nie zaczepiał awaryjnych sprawdził wszystko inne, ale awaryjnych nawet nie ruszał. pieczątę wbił i jest ok. Ale mój problem pozostał dalej, wieczorkiem siądę do tego porządniej bo nie lubie jak coś mi nie działa w aucie. Dzięki wszystkim za podpowiedzi. jak dojdę przyczyny to opiszę.
i nic się nie zmieniło. Pojechałem na przegląd, bo akurat się dzisiaj kończy. Gościu nawet nie zaczepiał awaryjnych sprawdził wszystko inne, ale awaryjnych nawet nie ruszał. pieczątę wbił i jest ok. Ale mój problem pozostał dalej, wieczorkiem siądę do tego porządniej bo nie lubie jak coś mi nie działa w aucie. Dzięki wszystkim za podpowiedzi. jak dojdę przyczyny to opiszę.
czerwone są szybsze
A nie, jak się okazuje poprzedni właściciel jak robił tego swapa to jednak poprzerabiał troszke rzeczy w elektryce. wyczuwam tu gdzieś jakieś zwarcie na kablach. ale na dzisiaj dam se spokój resztę poszukiwań w sobotę. jestem na te światła wkurzony - i jak ja będę dziękował po wciśnięciu się przed kogoś w korku. echhhhh.
czerwone są szybsze