c.zamek

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

vw_gt91
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

c.zamek

Post autor: vw_gt91 » czw mar 01, 2007 22:39

witam. jesli zakupie zestaw c.zamka ze strony http://www.allegro.pl/item167887219_cen ... lf_ii.html

to bede mial wszystko co jest potrzebne do zalozenia centralnego w vwII 2drzwiowy (bagaznika nie chce centralnego). Dzieki VW!!

hasiek
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: hasiek » czw mar 01, 2007 22:56

Jeżeli jest tak jak na fotce to ci jeszcze dwa siłowniki zostaną. Ale cos takiego można kupić taniej jak się poszuka. W opisie nie pisze z jaką siłą działają siłowniki. Na szczęście w Golfie zamki chodzą dość lekko więc powinno wszystko działać.

Awatar użytkownika
guti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: guti » czw mar 01, 2007 23:03

ja mam taki centralny :D dziala jak ta lala , juz od dwoch latek prawie, po prostu nie bedziesz podlaczac dwoch siłownikow i bedzie dobrze, załozysz tylko przednie, dzisiaj sam sobie zrobilem mruganie kierunkami jak zamykam i otwieram autko :D ogolnie jestem z niego zadowolony, przede wszystkim pilociki sa ladne i niewielkie, pozniej te guziczki sie wycioeraja ale zostaja czerwone albo biale wiec tez nie ma tragedii i zdazysz zapamietac ktory co robi :D pozdrawiam

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Obrazek

vw_gt91
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

dzieki

Post autor: vw_gt91 » pt mar 02, 2007 08:36

po plusie i po po piwku - chlopacy!

Awatar użytkownika
Mis
Forum Master
Forum Master

Post autor: Mis » pt mar 02, 2007 09:12

vw_gt91, zamontuj go sobie w taki sposob, ze wloz do drzwi kierowcy mastera a do pasazera slava, zebys mial zapasowego mastera i slava :)

A przy montazu masz w klamce w drzwiach taki bialy plastik z fabrycznym otworkiem na ciegna od centrala, nic tylko sie zagina ciegno i wsuwa w otworek, latwe a przede wszytkim pewne ze sie nie wyslizgnie ciegno :)

Awatar użytkownika
jachukb
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: jachukb » pt mar 02, 2007 09:50

hej nic nie zaginaj !!!!! w komplecie dostaniesz takie malutkie kostki do laczenia !!!!! i przykrecasz je na ciegna ktoer ba od cypkow jak zamykasz auto od srodka !!!!!! bo jak wygniesz tak jak poleca ci kolega to mozesz nie wyregulowac zamka moze sie nie do konca otwierac albo zamykac !!!!! ZAUFAJ MI JAK MONTUJE TO NA CO DZIEN !!!!!!!!!! i jeszcze jedna sprawa zwroc uwage czy ten centralny czyli centralka bedzie wspolpracowala z alarmem !!!!!! bo moze kiedys stwierdzisz ze chcesz zalozyc alarm a centralka nie bedzie maiala sterowania do dalarmu i bedziesz biegal z 2 pilotami !!!!!!

[ Dodano: 02 Mar 2007 08:54 ]
osobiscie proponuje zakupic jakis tani alarm i 2 zamki centralne bedzie taniej ale 2 w jednym :) alarm i central :) z moich obliczen wychodzi to alarm Hornet 120 zl i central 2 sztuki zamkow 40-50 zl mowie ci wyjdzie lepiej :) pozdrawiam z BYDGOSZCZY

Awatar użytkownika
Mis
Forum Master
Forum Master

Post autor: Mis » pt mar 02, 2007 09:57

jachukb pisze:jak wygniesz tak jak poleca ci kolega to mozesz nie wyregulowac zamka moze sie nie do konca otwierac albo zamykac
co masz na mysli?

Bo mnie chodzilo o wygiecie ciegna na dlugosci 1 cm pod katem prostym i wsuniecie w otworek po fanrycznym centralu

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”