Mama kilka pytania na zalaczonym zdjeciu jest ladny golfik zastanawia mnie jedno co on ma zalozone na masce ? . I 2 pytanie co ile trzeba wymieniac olej w skrzyni biegów ( 20 tys ? i jaki ) bo mam zauwazylem w swoim golfie 2 1,3 90r ze jak wrzucam wsteczny to nieraz pojawiaja sie zgrzyty co to moze by ? I 3 pytanko co myslicei o kołpakach NASCAR i jakie opony polecacie kupic na lato teraz ma 155/80 R13 .
P.S.
Duzo pytan dzis zadalem jak Ktos wie to prosze o pomoc
Kilka pytan na temat golfa i skrzyni biegów itp
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kilka pytan na temat golfa i skrzyni biegów itp
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Kilka pytan na temat golfa i skrzyni biegów itp
co do tych kołpaków to rozumiem ze chodzi o te z allegro : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=44632366, to powiem Ci ze jak na kolpaki to mi sie podobaja, sam zastanawialem sie czy takich nie zakupic , co do opon to moge Ci tylko powiedziec zebys nie kupowal uniwersalnych bo ani zima dobrze sie nie trzymaja ani latem zadna rewelacja, dobrze robisz jesli chcesz miec osobne, bo ja zaluje ze mam uniwersalne , a co do wstecznego to sie zgodze bo tez zauwazylem ze musze sie zatrzymac i dopiero wsteczny