Nisko siada.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- RysiuII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nisko siada.
Zawsze jeździłem w 2-jke góra 3-jke od roku od kąd mam golfika i tego nie zauważałem.
Dziś wsiadła mi dwujka pasażerów do tyło po około 90 kg.
Zdzwiwiło mnie bo na średnich wybojach trze
Wklejam foto bez pasażerów i drugie tylko z dwoma z tyłu.
Czy to możliwe, że jest taki mięki czy coś jest nie tak?
To wersja GT czyli cosik niżej siedzi ale jest chyba wyliczony na 5 osób.
Alu wstawiłem miesiąc temu ET35 195/50/15
Czyżby złe ET, że trze o rant?
Dziś wsiadła mi dwujka pasażerów do tyło po około 90 kg.
Zdzwiwiło mnie bo na średnich wybojach trze
Wklejam foto bez pasażerów i drugie tylko z dwoma z tyłu.
Czy to możliwe, że jest taki mięki czy coś jest nie tak?
To wersja GT czyli cosik niżej siedzi ale jest chyba wyliczony na 5 osób.
Alu wstawiłem miesiąc temu ET35 195/50/15
[img]http://img251.imageshack.us/img251/2306/przodnx7.jpg[/img]
- JayT
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Nisko siada.
Też mam MK3 GT i też mam felgi 15" Borbet T (szerokie na 7" i ET35) i także opony 195/50/R15 - spokojnie jadę w 5 osób i NIC NIE TRZE. Nie masz przypadkiem dystansów założonych? Ja miałem - i wtedy tarło... wywaliłem i jest elegancko. Zauważam jednak różnicę - ja mam z tyłu tarcze, a nie bębny, jak u Ciebie na zdjęciachRysiuII pisze:Alu wstawiłem miesiąc temu ET35 195/50/15
w mk3 po obnizeniu zawsze trze jedna tylna strona (przy 3 osobach z tylu) bodajze z prawej strony taka jego uroda
ET35 to spore , standart to 6J ET45 przy oponce 195/50/15 np seryjne BBSki
wiadomo na twardych całych mocnych odbojnikach przy obciazeniu (3 osoby z tylu) talerz spężyny sie oprze na odboju, jezeli sa skruszone lub wcale ich nie ma to na czym sie ma oprzec wtedy to wogule bedzie tarlo z obydwu stron.
ET35 to spore , standart to 6J ET45 przy oponce 195/50/15 np seryjne BBSki
wiadomo na twardych całych mocnych odbojnikach przy obciazeniu (3 osoby z tylu) talerz spężyny sie oprze na odboju, jezeli sa skruszone lub wcale ich nie ma to na czym sie ma oprzec wtedy to wogule bedzie tarlo z obydwu stron.
- JayT
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ciekawa teoria - pierwsze słyszę. Możesz napisać więcej na ten temat?MarcoVW pisze:w mk3 po obnizeniu zawsze trze jedna tylna strona
Dla felgi szerokiej na 7" musi być ET35 - przy 7" i ET 45 najzwyczajniej w świecie nie pojedzieszMarcoVW pisze:ET35 to spore , standart to 6J ET45 przy oponce 195/50/15 np seryjne BBSki