Witam!mam pytanie dotyczące demontażu kratek w przednim zderzaku,tzn środkową i 1 boczna demontuje się w taki sam sposób jak tą pod ktorą jest miejsce na hak(2 zatrzaski)czy sa jakoś inaczej zamontowane,wiem ze banał napewno ale nie chce ich połamac czy porysowac zderzaka przy wyciąganiu na hama,może ktoś wie gdzie podwazyć albo nacisnąc?głównie o środkową mi chodzi, i jak to póżniej założyć,w książce wyczytałem zeby wsadzac od dolu az wskoczy na miejsce ale jest tylko opis wlasnie tej pod którą jest hak.
.
Kratki w zderzaku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bojar
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam,
oczywiście wszystkie kratki mntuje i demontuje się tak samo- są tam zatrzaski, które trzeba lekko odgąć w dół i pociągnąć kratkę...
Nie ma obawy- dużej siły do tego nie potrzeba, więc na pewno nic nie uszkodzisz- jeśli nie chce lekko wyjść, to coś podważasz nie tak, jak trzeba...
Radzę Ci położyć się, albo nisko przykucnąć... wtedy na pewno zauważysz miejsce, które trzeba podważyć.
Ja to robiłem, kiedy zdejmowałem zderzak- bez użycia żadnych narzędzi...
Pozdrawiam!
oczywiście wszystkie kratki mntuje i demontuje się tak samo- są tam zatrzaski, które trzeba lekko odgąć w dół i pociągnąć kratkę...
Nie ma obawy- dużej siły do tego nie potrzeba, więc na pewno nic nie uszkodzisz- jeśli nie chce lekko wyjść, to coś podważasz nie tak, jak trzeba...
Radzę Ci położyć się, albo nisko przykucnąć... wtedy na pewno zauważysz miejsce, które trzeba podważyć.
Ja to robiłem, kiedy zdejmowałem zderzak- bez użycia żadnych narzędzi...
Pozdrawiam!
[b][u]Walcz walcz walcz- Ty walczysz, ja walczę!!![/b][/u
Legia Warszawa !!!
Legia Warszawa !!!