Cykanie w silniku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Cykanie w silniku
witam all
Koledzy pomocy!
Mam mk3 1.8 benzyna. Od pewnego czasu silnik mi cyka. Odpalam go a on normalnie mi cyka cyk cyk cyk , jak się rozgrzeje to chodzi normalnie. Nie wiem co to może być. Mechanicy też za wiele mi nie powiedzieli wszystko to domysły
czy macie jakieś sugestie
Koledzy pomocy!
Mam mk3 1.8 benzyna. Od pewnego czasu silnik mi cyka. Odpalam go a on normalnie mi cyka cyk cyk cyk , jak się rozgrzeje to chodzi normalnie. Nie wiem co to może być. Mechanicy też za wiele mi nie powiedzieli wszystko to domysły
czy macie jakieś sugestie
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
płytki pod popychaczami ??
bo ja mam w moim coś podobnego i tez nie wiem co to !! !! Czasem jak jest zimny to sobie cyka !! a na następny dzień lub za godzine lub roznie chodzi juz normalnie !!!!:))) i tz nie wiem o to://
[ Dodano: Pią Kwi 13, 2007 22:49 ]
bo ja mam w moim coś podobnego i tez nie wiem co to !! !! Czasem jak jest zimny to sobie cyka !! a na następny dzień lub za godzine lub roznie chodzi juz normalnie !!!!:))) i tz nie wiem o to://
[ Dodano: Pią Kwi 13, 2007 22:49 ]
tu tez raczej bedą domysłysmigacz pisze:wszystko to domysły
- Paweł Marek
- V.I.P.
Witam. Podpinam temacik. U mnie tez cyka silnik. Glosniej zaraz po odpaleniu. Cykanie delikatnie cichnie po rozgrzaniu silnika. Ale nadal je slychac. Czy to popychacze? Mam Golfa 3 1.6 AEE 95r. Ile bedzie kosztowal komplet popychaczy do nich? Acha. Wydaje mi sie ze te objawy pojawily sie po niedawnej wymianie pierscieni...
Moze cos mechanik spier**** pocdczas wymiany? Pomocy...
Moze cos mechanik spier**** pocdczas wymiany? Pomocy...