Wysokie obroty
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Wysokie obroty
piotrekibiza, bierzesz miernik uniwersalny mierzysz opory przy różnych temperaturach normy sa na forum takie same do wszystkich vw, sprawdzasz zasilanie we wtyczce (5V po zapłonie) i wiesz wszystko o czujniku bez komputerów odpinania wymian w ślepo i tego typu tracenia czasu.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek
Wysokie obroty
a mam takie pytanie bo czytałem na innym forum że czujnik 4 pinowy odpowiada za wskazania na liczniku a drugi czujnik 2 pinowy za komputer to prawda ?
Mam silnik 1.4 ABD 60 KM rok 1995
Mam silnik 1.4 ABD 60 KM rok 1995
Wysokie obroty
Prawda ale u Ciebie będą 2 czujniki 2 pinowe prawdopodobnie. Jeden podaje na zegary a drugi do sterownika.
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
Wysokie obroty
a czy mogę poprosic kogos o sprawdzony plik do odblokowania etki bo mam błąd zawsze lub sreena z etki gdzie sa czujniki temp cieczy chłodzacej w Ibi rok '95 silnik 1.4 benzyna ABD z góry dziękuje
Wysokie obroty
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=4&t=498089" onclick="window.open(this.href);return false;
powinni to gdzieś admini na froncie wlepić
powinni to gdzieś admini na froncie wlepić
-
- Mały gagatek