1. brak podświetlenia zegarow. byl taki moment ze sie podczas jazdy na ulamek sekundy podswietlily te zegary i ponownie zgasly. Wiec wykluczyc chyba mozemy spalone żarówki/ledy. Czyścilem też papierem i środkiem do czyszczenia stykow piny od włącznika świateł i potencjometru od regulacji wys swiatel/kontrastu podswietlenia zegarow i dalej nic... Przelozylem wlacznik do swiatel od kolegi z auta i tez nic... Czy ktos moze mi pomoc? Nie znam sie nic na elektryce oraz na mechanice ale czytam te forum i rozne poradniki i bardzo chcialbym to opanowac samemu a nie dajac auto na wartsztat...

2. drugi problem to brak prawego przedniego i prawego tylniego swiatla mijania. Wpierw nie swiecilo mi z tylu , potem i ztylu i z przodu. Teraz mi juz nawet postojowe nie swieci, i wszystko z prawej strony. Kierunkowskay dzialaja lewa i prawa strona ok. Żarówki wymienilem na nowe i dalej nic. Sprawdzam probnikiem 12Voltowym bezpieczniki nr 22 i 23. 22- lampka w probniku mi sie zaswiecila, 23- lampka wprobniku sie nie zaswieca. Bezpieczniki sa dobre ale tak jakby napiecia nie bylo na wtykach w miejscu bezpiecnzika nr 23... To normalna rzecz? Ktoś coś poradzi?
Czy te dwa problemy mogą byc jakos ze soba powiazane?Wpierw zaczał mi sie problem z podswietlaniem zegarow a potem z tymi swiatlami...