[mk5] Brak elektryki w prawym lusterku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
[mk5] Brak elektryki w prawym lusterku
Witam!
Mam problem w moim golfie plus 1.9 tdi z 2006.
Brak elektryki w prawym lusterku nie działa ogólnie sterowanie lusterkiem oraz kierunkowskaz. Lewe jest ok. Zauważyłem to dopiero po zakupie dodam że jest to Anglik. W czym może być problem dodam że bezpieczniki starałem się sprawdzić wygląda że jest ok chodź nie jestem pewien w 100%
Brak elektryki w prawym lusterku nie działa ogólnie sterowanie lusterkiem oraz kierunkowskaz. Lewe jest ok. Zauważyłem to dopiero po zakupie dodam że jest to Anglik. W czym może być problem dodam że bezpieczniki starałem się sprawdzić wygląda że jest ok chodź nie jestem pewien w 100%
Ostatnio zmieniony śr lis 13, 2019 10:13 przez grzegorzrz91, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VWGolf.pl Killer
[mk5] Re: Brak elektryki w prawym lusterku
napisz to jeszcze raz bo nic nie rozumiemgrzegorzrz91 pisze: ↑wt lis 12, 2019 09:05Witam!
Brak elektryki w prawym lusterku nie działa ogólnie sterowanie lusterkiem oraz kierunkowskaz. Prawe jest ok. Zauważyłem to dopiero po zakupie dodam że jest to Anglik. W czym może być problem dodam że bezpieczniki starałem się sprawdzić wygląda że jest ok chodź nie jestem pewien w 100%
-
- Nowicjusz
Poprawiłem bo zauważyłem błąd. Chodzi o to że lewe lusterko działa ok natomiast w prawym brak kierunkowskazu i nie mogę go ustawić elektrycznie. Czy to może być jakiś bezpiecznik może? Próbowałem go znaleźć ale wyglądają wszystkie że są ok
-
- VWGolf.pl Killer
za dużo przyczyn brak kierunku i sterowanie dwa różne systemy może wtyczka nie podłączona lub inne lusterko trzeba sprawdzić w drzwiach
-
- Nowicjusz
Na weekendzie właśnie będę musiał rozebrać drzwi i zobaczyć może rzeczywiście wtyczka tylko
-
- VWGolf.pl Killer
nie jestem pewny ale do lusterka też nie dojdziesz od środka trzeba zdjąć tą blachę od zewnątrz samochodu